Szabadidő

14 elképesztő titok Brad Pittről

Ki ne imádná Brad Pittet? Sármos, elbűvölő és nem mellesleg kiváló színész. Tudni szeretnél róla többet is? Íme néhány érdekesség, amit talán még sosem hallottál róla.

Ha pedig nemcsak olvasni szeretnél róla, de látni is, mindenképp nézd meg DVD-n a most megjelent Benjamin Button különös élete című filmet.

14 elképesztő titok Brad Pittről• Brad Pitt már 46 éves. Nehéz elhinni, főleg, ha láttad a Benjamin Button különös élete című filmet. Igaz, ott a technika is fiatalított rajta, de azért az életben sem néz ki közel 50-nek.

• Volt idő, amikor a Dallas senki életéből nem hiányozhatott. És akkor még fel sem tűnt nekünk a jóképű mellékszereplő Brad Pitt személyében. Nézzük csak végig a részeket, tényleg felfedezhetjük őt Priscilla Presley lányának barátjaként.

• Teljes neve William Bradley Pitt, amit csak később módosított Brad Pittre.

• Oklahoma államban született, és szülei szigorú baptista szellemben nevelték.

• A Missouri Egyetemen újságírónak tanult. Tanulmányait azonban nem fejezte be, ugyanis inkább elment Hollywoodba szerencsét próbálni. És milyen jól tette!

• Színészi karrierje előtt több érdekes munkát is elvállalt: többek közt sztriptíztáncosok limuzinos fuvarozásával, hűtők szállításával kereste kenyerét, illetve óriáscsirkének öltözve reklámozta az El Pollo Loco étteremláncot.

• Első menyasszonya Budapesten utasította el a tehetséges színészt egy rendező miatt, ezután Brad egy pályaudvar előtti padon – feltételezhetően a Keleti előtt – töltötte az éjszakát.

• Brad Pitt karrierje során egy Golden Globe-díjban részesült a 12 majomban nyújtott alakításáért, és a Benjamin Button különös élete című filmben alakított férfi főszerepéért Oscar-díjra is jelölték.

• Brad Pittnek és Angelina Jolie-nak összesen hat gyermeke van: három saját és három adoptált.

• Brad Pitt odaadó apa, minden reggel korán kel, hogy reggelit készítsen gyermekeinek. Na, ez már valami!

• A Times magazin 2007-ben beválasztotta Brad Pittet a világ 100 legbefolyásosabb embere közé.

• Egy bulvármagazin egyszer közzétette Brad Pitt meztelen fotóját, melyet egy paparazzifotós készített. Brad ezt követően beperelte a magazint.

• Szenvedélye az építészet és a lakberendezés.

• Elhivatottan segít a rászorulókon. 2006-ban például 5 millió dollárt ajánlott fel Steve Bing Make it Right kezdeményezésének, melynek keretében 150 új otthont hoztak létre New Orleansban.

14 elképesztő titok Brad PittrőlBenjamin Button különös élete – DVD-infók

„Nem mindennapi körülmények között születtem.” Így kezdődik Benjamin Button különös élete, F. Scott Fitzgerald 1920-as években íródott novellájának adaptációja, amely egy olyan férfiról szól, aki aggastyánként születik, és az évek múlásával egyre fiatalabb lesz. Benjamin Button 1918-ban látja meg a napvilágot New Orleansban, behajózza az óceánt, túléli Pearl Harbor bombázását, végül hazatér szülőhelyére: viszontagságos kalandokban van része, de ugyanazok a vágyak és álmok vezérlik, mint bármelyikünket. David Fincher (A Zodiákus, Harcosok klubja) rendező filmje egy időutazó világra szóló kalandjának története, melyben Brad Pitt és Cate Blanchett alakítja Benjamint és Daisyt, az idővel dacoló szerelmeseket, akik lelki társak maradnak az élet minden örömén és bánatán át, szerelmük pedig kiállja az idő fantasztikus és nehéz próbáját.

Magyar Extrák
1. lemez – A film
• Audiokommentár David Ficher rendező közreműködésével (eredeti nyelven)
Hangok: magyar (5.1*), angol (5.1*), cseh (5.1*)
Feliratok: magyar, angol, cseh, román
Játékidő: 159 perc
Magyar cím: Benjamin Button különös élete
Rendezte: David Fincher (Hetedik)
Szereplők: Brad Pitt (Harcosok klubja), Cate Blanchett (A Gyűrűk Ura trilógia), Tilda Swinton (Michael Clayton)

Tipp: rendeld meg a DVD-t a Polc.hu weboldalon! »

 

Forrás: FHE

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top