Szabadidő

A világ 100 legjobb luxusüdülője

Mindenkinek más elképzelése van az álomüdülésről: van, akinek fényűző tengerparti koktélbár és bungaló jut eszébe pálmafák alatt, egy kék lagúna öblében. Mások arisztokratikus dél-franciaországi kastélyüdülőkbe képzelik magukat, ahol megérint a paloták patinás nagyvilági csillogása. Megint mások a buja délkelet-ázsiai vagy karibi paradicsomokba indulnának. Steven B. Stern felkereste és értékelte ezeket az üdülőket, és segítségével részesei lehetünk a fantasztikus, egzotikus rejtekhelyekre tett utazásoknak.

A világ 100 legjobb luxusüdülőjeRitka érdekes és értékes könyvet vehet a kezébe az olvasó, ha a címben ajánlottat választja. Hiszen ha akadna is olyan szerencsénk, hogy belekóstolhatnánk a kényeztetés csúcsvilágába, vagy legalább lenne olyan ismerősünk, akinek ez sikerült, nos még akkor is fényévnyi távolságra volnánk attól, hogy a világ 100 legjobb luxusüdülőjét megismerhessük.

Nincs is talán olyan ember, aki ilyesmire törekszik, kivéve azt az egyet, akit a megismerés és megismertetni akarás elszánt kényszere hajt, mint esetünkben Steven B. Stern-t. A magát „mozgékony hedonistá”-nak (élvhajhásznak) nevező, vélhetően amerikai születésű úriember foglalkozásszerűen járja a világot (a szárazföldet csak úgy, mint a tengereket), gyűjti az élményeket és tapasztalatokat, de csak ez utóbbiakat osztja meg velünk, jótékonyan, hogy mi is megszerezhessük a magunk élményeit. És, hogy ne akárhol szerezzük meg azokat, ehhez ad remek tanácsokat, felvilágosítást, részletekbe menő tájékoztatást, beleértve a várható költségeket és elérhetőségeket is. Vagyis Stern kielégíti az útikönyvek alapvető követelményeit, mindössze abban különbözik tőlük, hogy csak a luxusüdülők bemutatására korlátozza közlendőit. És, hogy a választást is megkönnyítse számunkra, nos hát igéző fotókkal szédít és csábít bennünket. Mármost Kedves Olvasóm, nem lesz könnyű ezeknek ellenállnod, ha mondjuk a Virgin-szigeteknél, vagy a közeli Hotel Cipriani-nál (Velence, Olaszország) ütöd fel a könyvet, de azért a szívedbe befészkeltetheted a gondolatot: „ha én egyszer ott lehetnék…Hiszen ki tudja, nem lesz mindig válság!


Steven B. Stern igazi világutazó, aki a luxusüdülők közül is messze kiemelkedő létesítményekről ír.
Útikönyve minden üdülő esetében részletes leírással szolgál a szállodák történetéről, lakosztályairól és szobáiról, az étkezési lehetőségekről, a sportlétesítményekről, a vásárlási lehetőségekről, szórakoztató programokról és a környék lehetőségeiről. A különleges kalauzt több mint 700 színes fénykép illusztrálja.

Szerző: Steven B. Stern
A könyv címe:
A világ 100 legjobb luxusüdülője
Fordította:
Güth Ervin
A könyv ára: 9.999 Ft
Kiadó: Alexandra Kiadó
Rendeld meg a könyvet kedvezményes áron a Polc.hu weboldalon »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top