Szabadidő

Nyerj jegyet a Heineken Balaton Sound-ra!

Százötven zenekart és dj-t ígér idén július 9-10-11-12-én Zamárdiban a Heineken Balaton Sound fesztivál. A fellépők között olyan sztárok lépnek színpadra, mint Moby, az Underworld, az Orbital, a Kraftwerk, és sokan mások.

A hazai fesztiválpaletta egyik legfiatalabb rendezvénye hamar a legkedveltebb nyári fesztiválok egyike lett, olyannyira, hogy tavaly már a nyitás előtt egy héttel teltházat jelentett. Most, egy hónappal a fesztivál előtt elfogytak a bérletek. Napijegyet még – korlátozott számban – lehet kapni, de a tavalyi példa alapján könnyen lehet, hogy még a Sound előtt ezek is elfogynak.

Moby
Moby

Kíváncsi vagy a teljes fellépő-listára? Már megtekintheted a harmadik Heineken Balaton Sound négy legjelentősebb színpadának részletes programját a fesztivál honlapján. A már korábban bejelentett világsztár-sztárfellépők és hazai fesztiváltársaik mellett, a szervezők még 12 előadóval bővítették a 2009-ben négy napon át dübörgő, egyedülálló hangulatú esemény programját.

Játssz velünk és nyerj napijegyet a Heineken Balaton Sound Fesztiválra! »

 

Igazi szenzáció a rajongók számára, hogy a fennállásának 20. évfordulóját a nagyszínpadon élő show-val ünnepli a legendás ORBITAL elektro együttes. A brit Q Magazin minden idők legjobb 50 koncertje között említi az Orbital ’94-es fellépését a Glastonbury fesztiválon, és ugyancsak azok közé a zenekarok közé sorolja az Orbitalt, akiket mindenképpen látni kell még ebben az életben. A magyar rajongók számára a nagy alkalom most jött el: július 11-én a Heineken Balaton Sound nagyszínpadán az Orbital!

Nouvelle Vague
Nouvelle Vague

A vasárnap esti zárókoncert a Get Physical kiadó nevéhez fűződik majd: az extravagáns minimal techno formáció, a NOZE érkezik a T-Mobile Teraszra.
Dj Freak és partnere, Ezechiel Pailhes négy évvel ezelőtt a barcelonai Sonar fesztiválon tartott fellépéssel hódította meg a nemzetközi elektro közvéleményt. A legendás barcelonai Noze koncert valamint az ugyanabban az évben kiadott debüt album megjelenése óta a színpadon 21. századi elektro dandy-knek öltözött zenészek neve Európa-szerte garancia egy hamisítatlan mediterrán klub estre, ahol a Noze klasszikus Korg szintetizátoron komponált önálló szerzeményei lehelnek új életet a párizsi jazz húszas évekbeli fénykorának atmoszférikus darabjaiba.

Underworld
Underworld

Richie Hawtin berlini udvartartásának legjobbjaival, Magdával és Heartthorbbal kiegészülve extra partyelemekkel kárpótolja rajongóit a tavaly elmulasztott klubórákért. Szintén ezen a helyszínen veszi majd le lábáról közönségét szépségével, turntable tehetségével és klubolásra született szerzeményeivel Csehország legnépszerűbb djane-je, Lucca, valamint itt mozgatja a potmétereket Ibiza kedvenc french touch dj-je, Richard Grey is. Dj T személyében egy igazi klub legenda tartja lendületben a hajnali órákban a közönséget. A neoviktoriánus díszeket a cyberpunk hipermodern közegébe emelő steampunk irányzat leghíresebb zenei teoretikusa, a Parov Stelar az idei Heineken Balaton Sound-on dj settel varázsolja el rajongóit. Ugyanitt Zinc breakbeat és a Sub Focus drum’n’bass maratonjával is bővült a program.

Legfrissebb infók az FN-en:
Fesztiválok itthon és Európában – Keress rá a térképen! »

Lovasi: nem a vastag nyakú tetováltak fognak meghalni »

Időpont: 2009. július 9-12.

Helyszín: Zamárdi, szabadstrand

Jegyek:

• Heineken Balaton Sound bérlet: 29.900 HUF
• Heineken Balaton Sound napijegy: 12.000 HUF
• Heineken Balaton Sound kempingjegy: 1000 HUF
(egyszeri díj / fő)

Július 1-től az áfa változása miatt:
• Heineken Balaton Sound bérlet: 31.150 HUF
• Heineken Balaton Sound napijegy: 12.500 HUF

Bővebb információ: www.heinekenbalatonsound.hu »

fesztival.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top