nlc.hu
Szabadidő
Magna Cum Laude – Jubileumi lemez, jubileumi áron

Magna Cum Laude – Jubileumi lemez, jubileumi áron

10 éves a Magna Cum Laude, ennek kapcsán végre vadonatúj albummal jelentkezik hazánk egyik legnépszerűbb zenekara. A zenekar új lemeze a "999" címet kapta.

Magna Cum Laude - Jubileumi lemez, jubileumi áron!Jubileumi lemez, jubileumi áron

A Magna Cum Laude néhány hete elérkezettnek látta az időt, hogy egy meglepően vidám, bár a megszokott, egyedüliként rájuk jellemző szentimentalizmustól korántsem mentes, friss hanganyaggal örvendeztesse meg a nagyérdeműt.

A srácok elárulták, hogy az utolsó három évben szerzett dalok mellé közel tízéves leporolt és újraformált gyöngyszemeket is párosítanak, teljessé téve saját maguk és fanatikus rajongótáboruk igényeit. A szerzemények a hölgyek iránt sosem múló tiszteletet, bájosan életszagú emlékeket és korunk egyszerű igazságait tükrözik, megfűszerezve újszerű zenei eklektikával és egy csöppnyi humorral.

A “999“-re keresztelt negyedik MCL-lemez jubileumi, azaz 1999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron került a boltok polcaira! A siker – a jelek szerint – nem is maradt el!

Magna Cum Laude - Jubileumi lemez, jubileumi áron!

A Magna Cum Laude honlapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top