nlc.hu
Szabadidő
A Faithless már a Hegyaljára pakolja a lemezeket

A Faithless már a Hegyaljára pakolja a lemezeket

Ha Te is olyan lány vagy, aki "mindent akar", akkor július 15. és 18. között a Hegyalján a helyed: a Tisza-parton egy időben fesztiválozhatsz és nyaralhatsz is. És ott lesz mindenki, akire vágysz. A Faithless, Basement Jaxx, Adam Freeland és Roni Size már melegítenek a tokaj-rakamazi nyaralásra.

A Hegyalja kétszáz fellépőjénél jóval több okod van arra, hogy jegyet válts a tisza-parti zenés happeningre. Együtt ünnepelheted például a tokaj-rakamazi fesztivál tízedik évfordulóját a 20 éves Tankcsapdával és a tízéves Subscribe-bal. Ott lesz persze a többi magyar kedvenc is, köztük a Quimby, a tokaji Paulay Ede Színházban pedig Lajkó Félix.

A Faithless már a Hegyaljára pakolja a lemezeket

 

A Faithless két vezéralakja, Sister Bliss és Maxi Jazz már válogatja a bakeliteket a közös tokaji nyaralásotokra. A Basement Jaxx új albumával érkezik, és Roni Size sem hagyja otthon új anyagait. Pöröghetsz Transglobal Underground-ra, zenél neked a N.O.H.A., és ott lesznek Parov Stelar fúvósai és mindenféle hangszerkentyűi is.

 Játssz velünk és nyerj napijegyet a Hegyalja Fesztiválra! »

Ha inkább a zúzósabb stílus barátja vagy, akkor a Kaliforniából érkező Ignite, a Finntroll, a Death Angel, a Testament és a Hatesphere koncertje lesz a tereped, ahol kiélheted magad.

A Faithless már a Hegyaljára pakolja a lemezeket
 

A koncertek mellett a Hegyalján délutánonként sem fogsz unatkozni: elmesélheted például Karafiáth Orsolyának, Grecsó Krisztiánnak vagy akár Cserna-Szabónak is a legvagányabb hegyaljás élményeidet. Az izgalmas beszélgetőtársak mellett ott lesznek veled a stand-up műfajának legjobbjai is: Badár Sándor, Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám és Hadházi László.

A Faithless már a Hegyaljára pakolja a lemezeket
 
 Legfrissebb infók az FN-en:
Fesztiválok itthon és Európában – Keress rá a térképen! »

Időpont: 2009. július 15-19.

Helyszín: Tokaj-Rakamaz

 

Bővebb információ: www.hegyaljafesztival.hu

fesztival.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top