Szabadidő

5 DVD-tipp, ha a pasid kedvében akarsz járni

Ezúttal a pasiké a főszerep a vásznon. Olyan DVD-ket ajánlunk neked, amelyekkel a párodat is ágyba csábíthatod egy kellemes nyáresti házimozizásra.

Spíler
– Bitang jó gengsztersztori ütős beszólásokkal –

5 dvd a pasidnak„Ez a város az enyém!” Csakhogy sokba van ez Lenny Cole-nak (Tom Wilkinson), a régi vágású londoni gengszternek: megjelenik a színen egy dúsgazdag orosz maffiózó, és Temze-parti ingatlansvindlibe kezd, egy kispályás (Gerard Butler) pedig két kapura játszik, hogy végre a nagyok között is kipróbálja magát. Ehhez jön még egy kellemesen jeges könyvelő (Thandie Newton), egy rocker, aki a lemezeladásokat saját halálhírével szeretné megdobni, két lúzer zenei producer, egy eltűnt festmény, egy nagy zsák lóvé meg pár izomagyú verőlegény – kész is a hamisítatlan Guy Ritchie-film. A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső és a Blöff rendezője balhés, pörgős és bevállalós gengszterfilmet tett le az asztalra, tele szexszel, steksszel és rock and rollal!

DVD-infók

Magyar extrák
• Audiokommentár Guy Ritchie író-rendező és Mark Strong közreműködésével (eredeti nyelven)
• Guy városa – A rendező kapcsolata a szüntelenül megújuló Londonnal
• Kimaradt jelenet: Eloltanád a cigit?

Hangok: magyar (5.1*), angol (5.1*), cseh (5.1*)
Feliratok: magyar, angol, cseh, román
Játékidő: 110 perc
Magyar cím: Spíler
Eredeti cím: RocknRolla
Rendezte: Guy Ritchie (Blöff)
Szereplők: Gerard Butler (300), Tom Wilkinson (Batman: Kezdődik!), Thandie Newton (A boldogság nyomában), Mark Strong (Csillagpor)

Megjelenés: 2009. május 5. (FHE)
Tipp: rendeld meg a DVD-t a Polc.hu weboldalon! »

Veszélyes Bangkok
– Szépen fotózott, kíméletlenül pörgős akció –

5 dvd a pasidnak„Ne tegyél fel kérdéseket! Ne érdeklődj a munkádat nem érintő emberek iránt! Tüntess el minden nyomot! Tudd, mikor kell kiszállni!”

Ez a négy aranyszabály Joe (Nicolas Cage), a profi bérgyilkos életében, aki úgy érzi, eljött az utolsó meló ideje. Visszavonulása előtt még végeznie kell négy emberrel Bangkokban, méghozzá záros határidőn belül. Hogy minél gyorsabban letudja a megbízást, Joe felbérel egy trükkös helyi zsebtolvajt, Kongot, és noha eddig mindig egyedül dolgozott, Joe hamarosan a fiú mentorává válik. A kőkemény, ám biztos túlélést jelentő rutin akkor kerül végképp veszélybe, mikor Joe beleszeret egy gyönyörű, süketnéma gyógyszerészlányba: továbbra is emberélet a tét, de a halálos hajszában ezúttal Joe válik célponttá…

DVD-infók

Hangok: magyar (2S), angol (5.1)
Feliratok: magyar, angol
Játékidő: 85 perc
Magyar cím: Veszélyes Bangkok
Eredeti cím: Bangkok Dangerous
Rendezte: A Pang fivérek
Szereplők: Nicholas Cage (A szellemlovas)

Megjelenés: 2009. április 21. (FHE)
Tipp: rendeld meg a DVD-t a Polc.hu-n! »

Valkűr
– Akciódús thriller –

5 dvd a pasidnakBryan Singer, a Közönséges bűnözők és az X-Men – A kívülállók rendezője új filmjében néhány bátor, kétségbeesett katona megpróbálja meggyilkolni a harmadik birodalom vezetőjét: Hitlert. Klaus von Stauffenberg gróf (Tom Cruise) és társai bombát akarnak juttatni a Führer jól védett bunkerébe; ha tervük sikerül, a II. világháború gyors véget érhet, és sok millió ember menekül meg a haláltól. A tét hatalmas – a film minden pillanatában izgalmas, fordulatos és akciódús thriller a történelem legsötétebb idejéből, kiváló színészek alakításában.

DVD-infók

Hang: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), francia (DD 5.1)
Felirat: magyar, angol, holland, francia, arab, bolgár, horvát, görög, ivrit, izlandi, portugál, román, szlovén

Extrák (magyar felirattal):
• Audiokommentár Tom Cruise, Bryan Singer és Christopher McQuarrie közreműködésével (eredeti nyelven)
• Audiokommentár Christopher McQuarrie és Nathan Alexander közreműködésével
• Valkűr utazás
• A Valkűr öröksége

Játékidő: 115 perc
Eredeti cím: Valkyrie
Rendező: Bryan Singer
Szereplők: Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom Wilkinson, Carice van Houten

Megjelenés: 2009. június 17. (InterCom)

Hazugságok hálója
– Ne bízz senkiben. Ne bízzon benned senki –

5 dvd a pasidnakÚjabb terrorhullám árasztja el a világot, ezért a CIA a támadások szellemi vezérének felkutatására küldi egyik ügynökét. A bevetésről bevetésre élő Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) Jordániába utazik, és igyekszik mindig egy lépéssel az események előtt járni. Ferris minden mozdulatát egy műhold követi, a műhold élő adását pedig a CIA-veterán Ed Hoffman (Russell Crowe), aki sok ezer mérföldnyi távolságból, otthonról irányítja az akciót. A célhoz közeledve azonban Ferris fokozatosan ráébred, hogy a bizalom legalább annyira veszélyes lehet, mint amilyen elengedhetetlen is a túléléshez.

Leonardo DiCaprio és Russell Crowe remekelnek ebben a merész akciójelenetekben bővelkedő, ízig-vérig mai kémtörténetben, melyet David Ignatius azonos című regényéből a háromszoros Oscar-jelölt Ridley Scott rendezett.

DVD-infók

Extrák:
• Audiokommentár Ridley Scott rendező, William Monahan forgatókönyvíró és David Ignatius író közreműködésével (eredeti nyelven)
• Az igazság a Hazugságok hálójában – forgatási felvételek és a stábbal készült interjúk segítségével részletes képet kapunk a film kulcsjeleneteiről

Hangok: magyar (5.1*), angol (5.1*), cseh (5.1*)
Feliratok: magyar, angol, cseh, román
Játékidő: 123 perc
Magyar cím: Hazugságok hálója
Eredeti cím: Body of Lies
Rendezte: Ridley Scott (Gladiátor)
Szereplők: Leonardo DiCaprio (A tégla), Russell Crowe (Gladiátor)

Megjelenés: 2009. március 31. (FHE)
Tipp: rendeld meg a filmet a Polc.hu-n! »

Appaloosa – A törvényen kívüli város
– Igazi amerikai western –

5 dvd a pasidnak Virgil Cole seriff és helyettese, Everett Hitch egyszerű elveket vallanak hivatásukban: tüzelj gyorsan és pontosan, majd gyorsan töltsd újra a kiürült tárat. Az érzéseidről feledkezz el, mert az életedbe kerülhet.

Az Erőszakos múltban ellenfelek voltak, ezúttal azonban Ed Harrist (aki rendezőként, producerként és társíróként is jegyzi a filmet) és Viggo Mortensent a két hivatásos békebíró szerepében jó barátokként látjuk viszont ebben az erős jellemeket felvonultató, Robert B. Parker regénye alapján készült kőkemény westernben. A városba érkező nincstelen, de talpraesett asszony (Renée Zellweger) életveszélyes érzelmeket hoz a két szikár férfi életébe, miközben a harc életre-halálra szól: elfogni és törvény elé állítani a gyilkos Randall Bragget (Jeremy Irons). Egy biztos: Appaloosa városának utcáin vér fog folyni.

DVD-infók

Magyar extrák
• Audiokommentár Ed Harris rendező és Robert Knott forgatókönyvíró-producer közreműködésével (eredeti nyelven)
• Kimaradt jelenetek Ed Harris és Robert Knoll választható audiokommentárjával
• 4 kisfilm a kulisszatitkokról: Appaloosa figurái megelevenednek, Korhű vadnyugat, Appaloosa városa, Dean Semler visszatérése a westernhez

Hangok: magyar (5.1*), angol (5.1*), cseh (5.1*)
Feliratok: magyar, cseh, bolgár, horvát, román, szerb, szlovén
Játékidő: 111 perc
Magyar cím: Appaloosa – A törvényen kívüli város
Eredeti cím: Appaloosa
Rendezte: Ed Harris (Pollock)
Szereplők: Viggo Mortensen (Gyűrűk Ura-trilógia), Ed Harris (Erőszakos múlt), Renée Zellweger (Chicago), Jeremy Irons (Die Hard 3. – Az élet mindig drága)

Megjelenés: 2009. május 5. (FHE)
Tipp: rendeld meg a filmet a Polc.hu-n! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top