Szabadidő

Nőknek szól!

Igazi nekünk, nőknek szóló programnak ígérkezik az idei BNV. Egy fárasztó hét végén, munka után (vagy helyett :) kitűnő lazítási lehetőség ellátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, ahol részesei lehetünk az év egyik nagy durranásának. A szervezők szeptember 11-én, pénteken, a Nők Napján ingyenes belépéssel várnak minket, hölgyeket. Legyen az fiatal vagy idős, ha a szebbik nemet képviseli csak egy tiszteletjegyet kap a pénztáraknál és már be is léphet a közel harminc focipályányi területre, amelynek minden négyzetméterén történik valami.

Érdemes tehát karon fogni barátnőinket, édesanyánkat, lánygyermekünket, a szomszédasszonyt vagy a kolléganőket és kimenni a BNV-re! Vagy akár párunkat is kézen foghatjuk, hiszen így csak az ő belépőjegyét kell megfizetnünk és garantáltan nem marad ő sem néznivaló nélkül. De a BNV szervezői nem csak ingyenes belépéssel kényeztetnek minket. A programkínálatban is találunk igazán nekünk szólókat.

Nőknek szól!

Az otthonteremtés igazán női feladat, ehhez kaphatunk ötleteket, impulzusokat a Tér-Forma-Design lakberendezési kiállításon. A Trend Szigeten „Otthont kreatívan: bármilyen stílusban” címmel mutatják be az újdonságokat, ráadásul díjmentes tanácsokat is kaphatunk a legkiválóbb lakberendezőktől.

A Gold’s Gym fitness programjain zenével egybekötött, látványos aerobic-showban, cardio gépeken zajló versenyekben, edzés-tanácsadásban és önvédelmi bemutatóban is részünk lehet. A STELLA Szépség Szigeten smink, fodrászat, kozmetika, testápolás, színpadi bemutatók és ajándékok várják az érdeklődőket.

Nőknek szól!

A Líra Könyvvásáron beszerezhetjük az új olvasnivalónkat, a közelgő szülinapokra az ajándékokat vagy a gyerekeknek egy-egy szép mesekönyvet. A könyvek 10% kedvezménnyel kaphatók, de már 200 Ft-tól találunk irodalmat. 5000 Ft-os vásárlás esetén pedig egy törzsvásárlói kártyával leszünk gazdagabbak, ami később még jól jöhet majd – mondjuk a karácsonyi vásárlásnál.

Az Oázis Növényvásárt se hagyjuk ki, ahol a különleges szobanövények, kaktuszok és orchideák mellett a kert kedves díszeit is megvásárolhatjuk. Ráadásul szakavatottaktól kérhetünk kertészeti tanácsokat kerttervezés, növényvédelem, öntözéstechnika és más témákban.

Nőknek szól!

Ha pedig már lejártuk a lábunkat, akkor pihenjünk meg az Otthon Olvasósarokban, ahol a legnépszerűbb lakberendezési és női magazinokat lapozgathatjuk, olvasgathatjuk és akár elő is fizethetünk rá, ha megtetszett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top