Szabadidő

Családi kaland

Igazi kikapcsolódást ígér az egész családnak az idei BNV. Felnőttek, kicsi és kamasz gyerekek egyaránt megtalálják a maguk programját a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezett 113. Budapesti Nemzetközi Vásáron. A szervezők kedvezményes családi jeggyel várják a famíliákat, amellyel két felnőtt jegy áráért a szülők és három 14 éven aluli gyermekük léphet a BNV területére.

A legkisebb gyermekekre több helyszínen is vigyáznak majd, hogy a szülők nyugodtan nézelődhessenek. A Kölyökpark Játszóházban mindenféle mászókákon kóborolhatnak, a Juventus Játszóházban babajátszó és ingyenes gyermekmegőrző is rendelkezésre áll. A B pavilonban pedig „Gyermekeink Jövője” címmel képességfejlesztési kiállítással várják az érdeklődőket.

Családi kaland

A nagyobbak és kamaszok számára minden bizonnyal a legjobb szórakozást szeptember 13-án a Magyar Dal Napja ígéri. Az egész napos koncertsorozaton fellép többek között Lola és SP is. A koncertszünetekben pedig érdemes ellátogatni a B pavilonba, ahol az Oktatás Hete 2009 rendezvénysorozatot rendezik meg. Az eseményen belül nyitja meg kapuit a 10. Nyelvparádé, a nyelvtanulási lehetőségek kiállítása, de lesznek itt külföldi tanulási- és munkalehetőségek, valamint tanfolyam- és állásbörze is. A koncertek és a tanulás előtt, alatt vagy után jó szórakozást ígér a Challengeland Kalandpark és a minigolfpálya is.

Szeptember 12-én, szombaton 13 és 16 óra között fergetes bulihangulat lesz a Passzázsban! A Latin Táncok Napjaként is emlegetett délutánon a népszerű salsa mellett merengue, bachata és reggaeton bemutató és oktatás lesz a BNV-n.

Szintén szeptember 12-én, 14 órakor, az F pavilon színpadán a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola többszörös díjnyertes akrobatikus rock&roll csoportjainak bemutatója lesz látható.

A hölgyek szórakozása eleve garantált a több száz cég részvétel zajló vásáron, a STELLA Szépség Szigeten, ahol fodrászat, smink, kozmetika, testápolás, színpadi bemutatók és ajándékok várják a szebbik nem képviselőit, vagy akár az Oázis Növényvásáron, ahol egy igazi kertben tehetünk sétát és szebbnél szebb növénydíszeket vásárolhatunk otthonra.

Családi kaland

És hogy a férfiak se maradjanak élmény nélkül, ajánljuk figyelmükbe a Géniusz-Európa Nemzetközi Találmányi Vásárt a 16-os pavilonban, ahol Európa 20 országából közel 300 találmányt mutatnak be. De izgalmas versenyek várnak az urakra a Novoparts biliárd, darts és csocsó versenyein is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top