Szabadidő

Nem csak a húszéveseké…

...a világ. És a BNV sem! A szervezők az ötvenentúliakra is gondoltak, akik - hinnénk-e - hárommillióan vannak hazánkban. Az ötödik x-et betöltöttek számára jó hír tehát, hogy végre van egy rendezvény, ahol külön figyelmet fordítanak rájuk.

Élvezd a korodat az Ötvenentúl.hu standján! Az állandó programok között folyamatosan részt vehetsz különböző nyereményjátékokon, mint például az ördöglakat kirakó verseny, a gyógynövény felismerő verseny vagy az Ötvenentúl.hu teszt. Továbbá bármikor látogatsz is ki a BNVre, megnézheted a kézműves bemutatót, amelyen díszek, ajándékok elkészítésébe avatnak be. Ezeket utána Te magad, otthon is elkészítheted. De belekóstolhatsz Szabó Gyuri bácsi, a híres bükki füvesember gyógyteáiba, vagy megnézheted Kristóf Károly gyógytornász bemutatóját, sőt tanácsokért is fordulhatsz hozzá.

Nem csak a húszéveseké...

Figyelmedbe ajánljuk az óránkénti kerekasztal-beszélgetéseket is szeptember 10-én, az Ezüst Napon, amikor a nyugdíjasokat ingyenes belépéssel várják a BNV-re. A nyugdíjasigazolványodat ne felejtsd el magaddal hozni, ez a díjtalan belépés feltétele! A kerekasztal-beszélgetéseket az alábbi témákban és szakértők bevonásával hallgathatod és persze bele is szólhatsz, hiszen ez a lényeg!

  • Homeopátiás tanácsok – dr. Puskás Emese
  • Ilcsi néni fia – természetes szépítés
  • Deviza alapú hitelek? – Kerezsiné Nagy Erika, hiteltanácsadó
  • Öngondoskodás – Mudri István, pénzügyi tanácsadó
  • Jégkamra – dr. Vass Ilona, bőrgyógyász
  • Újrakezdés – dr. Sinkovics Andrea, klinikai szakpszichológus
  • Új családtag érkezik – Kovács Ildikó, magánéleti “coach”
  • Sport, mozgás ötvenentúl – Monspart Sarolta
Nem csak a húszéveseké...

Szeptember 11-én az AVON tart bőranalízist és smink, valamint szépészeti tanácsadást. Ez a nap a Nők Napja, azaz a hölgyek díjmentesen léphetnek be a BNV-re. Szeptember 12-én pedig „Webbeteg” címmel egész napos egészségügyi szűréseket és tanácsadást tartanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top