Szabadidő

3 könnyed mozifilm hétvégére – pasiknak és csajoknak

Egy romantikus vígjáték, egy kedves, életvidám olasz film és egy felejthető francia akció vár rátok a moziban ezen a héten.
Férj és féleség

A népszerű szívügyi-szerelmi szakértő, dr. Emma Lloyd (Uma Thurman) egy rádiós műsorban tartott tanácsadása során akarva-akaratlanul bekavar Patrick (Jeffrey Dean Morgan) és Sophia (Justina Machado) románcába. Az esküvőre készülő párocska kapcsolata zátonyra fut, Sophia szakít vőlegényével, az elkeseredett Patrick pedig sajátos módon áll bosszút. Az ugyancsak éppen az esküvője előtt álló Emma férjeként regisztráltatja magát a hivatalos állami adatbázisban néhány számítógépes hackertrükk segítségével. Emma erről mit sem tud, és a technika ördögét okolja.

Természetesen leendő vőlegénye, Richard (Colin Firth) sem veszi jó néven a dolgot, ezért Emma kétségbeesetten próbálja meggyőzni „férjét”, hogy „váljanak el”. Azonban Patrick ahelyett, hogy megkönnyítené a dolgot, igyekszik mindinkább megédesíteni azt. Az egyre zűrösebbé váló események és az érzelmek érdekes és vidám fordulatokat vesznek…

3 könnyed mozifilm hétvégére

Rendező: Griffin Dunne
Szereplők: Uma Thurman, Colin Firth, Jeffrey Dean Morgan, Sam Shepard, Isabella Rossellini, Brooke Adams, Justina Machado
Eredeti cím: The Accidental Husband
Hivatalos honlap: www.theaccidentalhusbandmovie.com »
Forgalmazza: Palace Pictures

Vénasszonyok nyara

Giovanni idős édesanyjával egy fedél alatt tengeti napjait, ő viseli az idős asszony gondját. Valeria – ugyan már közel jár a százhoz – tele van ötletekkel és tervekkel, így a hatvanas éveiben járó Giovanni soha nem unatkozik – édesanyja bőven ellátja őt feladatokkal.
Mivel komoly anyagi nehézségekkel küzd, Giovanninak nincs más választása, mint vendégül látni a ház főbérlőjének, Luiginak az édesanyját a tradicionális olasz ünnepen, augusztus 15-én. Miután a mama nem egyedül, hanem nővére kíséretében érkezik, és Giovanni orvosának édesanyját is kénytelen elvállalni, a lakás pillanatok alatt idősek otthona lesz, ahol ő a gondozó. Giovanni nemcsak főz az idős hölgyekre – különféle diétáiknak megfelelően –, de a legbogarasabb kéréseiket is teljesíti, sőt még a köztük lévő konfliktusokban is remekül helytáll.

3 könnyed mozifilm hétvégére

Rendező: Gianni Di Gregorio
Főszereplő: Gianni Di Gregorio
Eredeti cím: Pranzo di ferragosto
Forgalmazza: Másképp Alapítvány

Gyors meló

Inkább pasiknak ajánljuk ezt a „beépülős-leszámolós” francia zsarus filmet – ha a Taxi bejött a párodnak, ezt is bírni fogja. A rendőr Marek épp elvesztette a társát és egyben legjobb barátját egy drogterjesztő hálózat elleni rajtaütés közben. Következő bevetésként be kell épülnie egy cannabiscsempész bandába, akik nagy mennyiségben hozzák be a kábítószert Spanyolországból, speciális autókkal. Ezek a felturbózott járgányok óriási sebességgel, droggal megpakolva tartanak dél felől a francia városok felé…

3 könnyed mozifilm hétvégére

Főszereplő: Roschdy Zem
Rendező: Olivier Van Hoofstadt
Eredeti cím: Go Fast
A film honlapja: www.gofast-lefilm.com »
Forgalmazza: Fórum Hungary

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top