Szabadidő

Pedro Almodóvar gyönyörű kávéscsészéket tervezett

A kollekció a rendező legújabb, nálunk is látható Megtört ölelések című filmjéhez kapcsolódik, melynek sztárja Almodóvar világszerte népszerű múzsája Penélope Cruz.

Pedro Almodóvar ezúttal nemcsak filmet hanem kávéscsészéket is készített. A világhírű kávé Illy Art Collection néven minden évben új, művészek által dekorált csészesorozatokat készít, melynek legújabb, Almodóvár tervezte darabjai már előrendelhetők az illy Espresso Webshop-ban.
Érdemes sietni, mert a kollekció csak korlátozott számban lesz kapható, várhatóan novemberben érkezik.

Pedro Almodóvar kávéscsészéket tervezett

 

A kollekció a rendező legújabb, nálunk is látható Megtört ölelések című filmjéhez kapcsolódik, melynek sztárja Almodóvar világszerte népszerű múzsája Penélope Cruz. A szeptember végi premiertől október 20-ig nyereményjáték is kapcsolódik a filmhez. A Corvin, Puskin, Művész mozikban a filmre váltott jeggyel csészék, egy illy Francis Francis X7 kávégép és kétszemélyes vacsora is nyerhető az óbudai Pastrami étterembe.

Almodóvár múzsája a kávéscsészéről köszön vissza
Almodóvár múzsája a kávéscsészéről köszön vissza

 

A számozott, limitált kiszerelésű csészekollekció az illy egyik eddigi legextravagánsabb kollekciója. A jellegzetes formájú illy csészéken Penelope Cruz, és a rendező korábbi filmjeit idéző díszítések láthatók. Az espresso és cappuccino csészék az illy-től megszokott gyönyörű díszcsomagolásban kerülnek forgalomba. Az egyszerűbb, díszcsomagolás és dekorált tányér nélküli, számozatlan darabok már jelenleg is kaphatók az espressoshop.hu oldalon.

kávé.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top