Szabadidő

Esküvői kiállítás Fraknó várában

Egy meseszép esküvőhöz egyedülálló környezetet nyújthat a stílusos fraknói vár, amely egyúttal csodálatos fotózási helyszín is. Győződj meg róla személyesen!

Esküvői kiállítás Fraknó várábanKi ne szeretné, hogy élete legfontosabb napja felejthetetlen legyen. Tökéletes ruha, tökéletes frizura, tökéletes étel, tökéletes kellékek és természetesen tökéletes helyszín… Az egyedülálló környezetű fraknói vár nagyon kedvelt házasságkötő helyszín, ahol október 10-én és 11-én ismét megrendezésre kerül az esküvői kiállítás. A házasodni vágyók magyar és osztrák kiállítók ajánlataiból válogathatnak.

Egy meseszép esküvőhöz egyedülálló környezetet nyújt a stílusos fraknói vár, amely egyúttal csodálatos fotózási helyszín is. Még az egyik legjelentősebb Esterházy családtag, Pál herceg, is a vár kápolnájában házasodott a 17. században. Az ő házassága, csakúgy mint az itt kötöttek többsége, különösen boldog volt.

Nos, a dísztermek ma már nem csak a nemesek, hanem valamennyi házasodni kívánó ifjú pár előtt nyitva állnak. A barokk fellegvár pompás díszszalonjai különböző rendezvényekhez bérbevehetők.

Szeretnénk lehetőséget biztosítani a házasulandóknak arra, hogy közelebbről megismerjék a fraknói vár által nyújtott lehetőségeket. Az Esterházy Privatstiftung szeretettel vár mindenkit a 2009. október 10-én és 11-én, szombaton és vasárnap, 10.00 és 18.00 óra között megrendezésre kerülő esküvői kiállításra Fraknó várába. A vár rendezvénytermei mindkét nap nyitva állnak az érdeklődők előtt.

Az esküvőhöz szükséges hozzávalókat bemutató kiállítók segítségével megmutatják, hogy miképp lehet a történelmi környezetben egyéni elképzelések szerint házasodni.

Esküvői kiállítás Fraknó várában
Időpont: 2009. október 10 – október 11. 10.00 – 18.00 óra
Belépő: € 5,-

A rendezvényt ínyencségek és változatos programok színesítik. Naponta többször kerül sor esküvőiruha-divatbemutatóra. A vasárnap nemcsak az esküvő kiállításé, hanem a már megszokott gesztenyeünnep is e napon kerül megrendezésre a vár előtti parkolóban.

Azok a látogatók, akik az esküvő kiállításra vásárolnak belépőjegyet, 25% kedvezményt kapnak a vár programjainak megtekintésekor, valamint részt vesznek egy sorsoláson, ahol értékes nyeremény vár gazdára. Sorsolásra a második nap végén kerül sor, ahol a nyertes boldog pár megnyerheti esküvőjéhez a vár termeit.

A fraknói vár
A fraknói vár

 

Programok

Szombat, 2009. október 10.

14.00 Divatbemutató a Luther pincében
A ruhákat bemutatják:
Ehrenhöfer – Esküvőiruha divat, Pinkafeld
Mega-Fashion – Esküvőiruha divat, Apagy
Mucer95´- Férfi divat, Sopron

16.00 Divatbemutató a Luther pincében

Vasárnap, 2009. október 11.

14.00 Divatbemutató a Luther pincében

16.00 Divatbemutató a Luther pincében

17.15 Nyereményjáték sorsolása: nyerd meg a fraknói vár termeit álomesküvődhöz!

 

További információ: www.esterhazy.at »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top