Szabadidő

Jön a Szinglik éjszakája!

Sas Tamás, az S.O.S. szerelem! és a 9 és fél randi után szakít a hagyományos romantikus filmekkel. Legújabb, Szinglik éjszakája című filmjében a hangsúly az akciódús elemekre helyeződik, így próbálja a rendező tágítani a szórakoztató műfaj határait.

Szinglik éjszakája címmel forgat új mozit Sas Tamás, akinek nevéhez olyan romantikus sikerfilmek fűződnek, mint például az S.O.S. szerelem!, a 9 és fél randi, vagy az Apám beájulna. A rendező azonban most valami egészen újjal készül. Az eddigi romantikus klisék helyett a hangsúly az akción lesz. „Azt szeretném, ha az átlagnéző felfelé tekinthetne. Ezért olyan helyszíneket, szereplőket, és történetet választottam, amelyek nem megszokottak. Az emberek vágyálmai jelennek meg a filmben.” – mondta Sas Tamás, aki a film sajtótájékoztatóján arról is beszélt, milyen komoly csapatmunka előzte meg a forgatást.

A Szinglik éjszakája Egerben, illetve meseszép vidéki tájakon játszódik. A film producere, Dér Tamás hangsúlyozta, hogy a helyszínválasztás tekintetében is valami újat szerettek volna. „Nem a megszokott helyeket akartuk. Eger gyönyörű város, és ami nagyon fontos, minden adott, ami csak kell egy forgatáshoz” – tette hozzá a producer.

Gallusz Niki
Gallusz Niki
Hámori Gabriella
Hámori Gabriella

Sas Tamás a szereposztásban is újított, hiszen az egyik főszerepre az eddig inkább zenés darabokban szereplő Gallusz Nikit kérte fel. „Sok tanulsággal járt ez a szerep. Nagyon sokat tanultam magamról, ugyanis ez a leghosszabb prózai szerepem. Be szeretném bizonyítani, hogy nem csak a zenés darabokban állom meg a helyem.” – mondta a színésznő, aki annyit elárult, hogy azért a zene sem marad ki a filmből.

Jön a Szinglik éjszakája!

 

A film főszereplőjét alakító Hámori Gabriella is arról számolt be, mennyire összetett figurát alakít. „A film kedvéért tanultam meg lovagolni. Amikor elkezdtem a leckéket, akkor értettem meg valamit ebből az emberből, akit játszom” – mesélte a színésznő.

A film másik producere, Cirkó József elmondta, hogy terveik szerint a Magyar Filmszemlén is nevezik a Szinglik éjszakáját, amelynek bemutatója februárra várható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top