Szabadidő

C-Max horoszkóp (X)

Horoszkópunkból megtudhatod, hogy a Te jegyedhez milyen autó illik a legjobban.

Kedves Kos!

C-Max horoszkóp (X)A Kos vakmerő, bátor és tettre kész. Temperamentumának köszönhetően remek vezető válhat belőle. Jellemző rá a nyíltság az őszinteség. Gyorsan hozza meg döntéseit, de ritkán kitartó. Állandó felfedező, mindig a jövő felé tekintet, ezért nagyon fontos számára, hogy semmi újról ne maradjon le.

Az autóját is mindig az innovativitás jegyében választja. Az új Ford C-Max Grand ezért is lehet ideális választás a Kos számára, hiszen fantasztikus variálhatósága biztosan lenyűgözi.

 

C-Max horoszkóp (X)
Variálható, 7-üléses kialakítás és zseniális, átjárható elrendezés

A 7-üléses elrendezés variálhatóságának maximalizálása érdekében a zseniális második üléssor középső ülése lehajtható, így az utastér könnyen átjárhatóvá válik. Így nem kell előredöntenünk vagy eltolnunk a külső üléseket ahhoz, hogy hozzáférjünk a harmadik üléssorhoz. Ez a megoldás különösen akkor hasznos, ha ezekben az ülésekben gyermekülések találhatók. A 2+2+2-es elrendezés pillanatok alatt átalakítható hétüléses, vagy kétüléses megoldássá.

 

Kedves Bika!

C-Max horoszkóp (X)A Bika jegy szülötte mindig tudja mit akar, és ezt el is éri.
Ösztönösen alakítja életét. Makacssága legendás, amit remekül tud használni a céljai érdekében. Kedveli a megszokott dolgokat és nagyon fontos számára a biztonság.
Nemcsak szellemi, hanem anyagi értelemben is.

Amikor autót választ is a legnagyobb biztonságra törekszik, ezért az új Ford C-Max Compact szinte neki készült.

 

C-Max horoszkóp (X)

Biztonságosabb előzés a holttérfigyelő rendszernek köszönhetően

Az új C-MAX-nál extraként elérhető rendszer célja az, hogy a hosszabb utakon is nyugodtabban vezethessünk. Az autó hátsó részén elhelyezett szenzorok lefedik a “holttérként” aposztrofált kritikus területet. Ha egy másik autó ebben a zónában tartózkodik, akkor erről a külső visszapillantó tükrökben elhelyezett lámpák figyelmeztetnek.

 

 

Kedves Ikrek!

C-Max horoszkóp (X)Ezt a jegyet intelligenciájáról ismerhetjük fel a leggyorsabban. Élénk képzeletének köszönhetően nagyon szórakoztató, aki mellett nem lehet unatkozni. Kíváncsi a világra és az emberekre. Tudásszomj jellemzi. Remek beszélgetőpartner, egy valódi energiabomba. Imádja a nyüzsgést, a forgalmat, a városi közlekedést.

Az autója is mozgékony, amellyel bármikor „beveheti” az egész várost. Mivel állandó mozgásban van, parkolni is percek alatt szeret. Ideális autó ehhez a C-Max Compact, amely most Aktív parkolás segítő rendszerrel is megvásárolható.

 

C-Max horoszkóp (X)Aktív parkolás segítő rendszer                        

Könnyű beállás a szűk helyekre az Aktív parkolás segítő rendszerrel
Az Aktív parkolás segítő rendszer nem csak megtalálja a megfelelő helyet, hanem félig magától el is végzi a párhuzamos parkolási manővert! Az autó kasztnija számos szenzorral el van látva, így Önnek csak a pedálokat kell használnia – a kormányzási műveletet a rendszer automatikusan elvégzi! A parkolási művelet közben hangjelzések segítenek és tájékoztató információk jelennek meg a középkonzol kijelzőjén. Ez a rendszer mind az C-MAX-nál elérhető extraként.

 
 

 

Kedves Rák!

C-Max horoszkóp (X)Az érzékeny Rák fantáziadús és romantikus. Tudja magáról, hogy sebezhető, ezért gyakran a „páncélja” mögé bújik, hogy biztonságban érezze magát. Nagyon fontos számára a család, hiszen imádja a gyerekeket. Ez az egyik legnőiesebb jegy. A Rákot alkalmazkodónak tartják, bár a legtöbbször ez csak látszat nála, éppúgy, mint a gyengesége. Valójában mindent el tud érni, amit akar, színészi képességeinek köszönhetően.

A Rákok számára a család jelent mindent, ezért szeretik, ha az egész család együtt lehet. A C-Max Grand az az autó, amelynek segítségével könnyen és biztonságosan szállíthatja a gyerekeket. A Rákoknak ezt ajánljuk!

C-Max horoszkóp (X)

Tolóajtók

A dupla tolóajtót a Ford használta először Európában személyautókon. Az autó övvonala által ügyesen elrejtett, sínbe integrált tolóajtó tökéletesen illik az új C-MAX Grand erőteljes megjelenéséhez. A tolóajtó ideális megoldás a szülők számára, ugyanis megkönnyíti a gyermekek gyermekülésben történő elhelyezését, és az ajtórányitásos probléma és megszűnik.

 

 

Kedves Oroszlán!

C-Max horoszkóp (X)Az Oroszlán az állatok királya. Nemes lelkű és bátor. Uralkodásra született, ezért hiú és nagyon szereti a luxust.
Nagyvonalú, akinek fejlett az igazságérzete. Imádja, ha csodálják, és mindent megtesz azért, hogy elnyerje dicséretünket.  Keményen tud dolgozni, szeret szerepelni és a középpontban lenni.

Ha autót választ, akkor csak olyan jöhet számításba, amelyben fontosnak és nélkülözhetetlennek érzi magát. Az új C-Max Grand számos újítása közül, az Oroszlánnak az tetszik, hogy mindig elérhető, ha szükség van rá.

 

C-Max horoszkóp (X)Legyen elérhető vezetés közben is

Az új C-MAX átfogó kapcsolódási rendszerrel is rendelkezik, amely magában foglalja a hangvezérlést, a Bluetooth®-on keresztül kihangosított telefonálást, valamint a számos különböző eszközzel és médialejátszóval kompatibilis csatlakozási pontokat. Emellett ott van a Sony új prémium hangrendszere, jobb rádióvétellel és egy új, SD-kártya alapú navigációs rendszerrel, amely mutatja a KRESZ-táblákat és a sebességkorlátozásokat, és 3D-s megjelenítést is biztosít.

 

 

Kedves Szűz!

C-Max horoszkóp (X)A Szűz jegy szülöttei gyakorlatiasak és rendszeretők. Fontos számukra, hogy mindig minden feladatot tökéletesen végezzenek el. Mivel nagyon precízek, náluk mindennek megvan a tökéletes helye. Szeretnek dolgozni, és éles eszüknek köszönhetően jól végzik munkájukat. Néha kevés az önbizalmuk, ami hátrányukra válhat.

A Szűz az autóban is a tökéleteset keresi. Mivel imádja a rendet, az új C-Max Grandban megtalál mindet, ami számára fontos lehet, hiszen az új csomagtartó éppen a tökéletes rendhez segíti hozzá.

 

C-Max horoszkóp (X)Elektromos hátsó ajtó

A nagy hátsó ajtó egyszerre stílusos és kényelmes, az elektromos vezérlésnek köszönhetően pedig biztonságosan záródik minden egyes alkalommal, így Önnek a biztonság miatt nem kell aggódnia. Ezen kívül, az alacsony rakodási magasságot is örömmel veszi majd, amikor nehéz dolgokat kell pakolnia a csomagtartóba. Az intelligens tervezésnek köszönhetően beállítható, hogy a hátsó ajtó mennyire nyíljon fel, így elkerülhető, hogy az beleütközzön az alacsony plafonba. A biztonság érdekében a rendszer el van látva két becsípődés-érzékelővel, amelyek a hátsó ajtó lezárásakor érzékelik, hogy útban van-e a keze.
Ha a keze útban van, akkor jármű automatikusan megszakítja az ajtó lezárását.

 

Kedves Mérleg!

C-Max horoszkóp (X)Minden jegy közül a Mérlegeknek a legfejlettebb a szépérzékük. Imád mindent, ami szemet gyönyörködtet, és pénzbe kerül. Ez mellett igazi társasági ember, és fejlett az empatikus képessége. Szereti a békét és a harmóniát. Hátránya hogy kitartása és akarata nem elég erős. Diplomatikus ember, aki törekszik a középút megtalálására.

Ha egy autó szép, az a Mérleg jegyű emberre biztosan nagy hatással van, de akkor, ha ez mellett még különleges is, akkor a Mérleg biztosan azt fogja választani. Az új C-Max Compact igazán jó választás számára, hiszen a kormányról vezérelhető műszerfal szépsége elemi erővel hathat rá.

 

C-Max horoszkóp (X)Ön a parancsnok – az ember-gép interfész (HMI)

Az új vezérlőszervek és kijelzők képezik a Ford új generációs ember-gép interfész (HMI) rendszerét. A kormányon lévő két kapcsoló vezérli a műszerfalon és a középkonzolon található kijelzőket. Ezek segítségével könnyen és intuitív módon érheti el a jármű legfontosabb vezérlő és szórakoztató funkcióit (a választott hangrendszertől függően), miközben mindkét kezét a kormányon tarthatja, így a kezelésre minimális figyelmet kell csak fordítani.

 

 

Kedves Skorpió!

C-Max horoszkóp (X)A titokzatos Skorpió lebilincselő személyiség. Mindig 100 fokon ég. Imádja a kihívásokat és azt, ha ő irányíthat. Ne fél semmitől, törekvő és kitartó.
Alkalmas vezetőnek, hiszen nagyon jó emberismerő.
A szerelmi élete általában bonyolult, mert nagyon féltékeny típus. Szeret mindent kipróbálni.

A C-Max Grand újításai biztosan felkeltik a figyelmét. Olyan kihívásokat és kalandokat tartogat ez az autó, amelyek a Skorpió jegyűeket elvarázsolják. Az új sebességváltó pedig valódi „csemege” lehet a jegy szülötteinek.

 

C-Max horoszkóp (X)Simább, üzemanyag-takarékosabb sebességváltás az automata PowerShift váltóval

Az új C-MAX-nál extraként elérhető a Ford legújabb, kiváló hatékonyságú, hatsebességes, dupla kuplungos automata PowerShift váltója. Ez a váltó tökéletes vezetési élményt biztosít, ami akár 10%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással párosul (a hagyományos automata váltókhoz képest). Ezenkívül élvezheti a villámgyors sebességváltás nyújtotta örömöket. A váltó precizitása révén az autó egy pillanatra sem veszít teljesítményéből. Ha pedig nagyobb kontrollt szeretne az autó felett, akkor átválthat kézi üzemmódba, ahol a váltó a legfinomabb mozdulatokra is hibátlanul reagál.

 

 

Kedves Nyilas!

C-Max horoszkóp (X)A Nyilas imád utazni, szereti az ismeretlent. Színes egyéniség, akinek jó a humorérzéke.
Ő a becsületesség mintaképe, egyenes és szókimondó. Az életben a lelkesedése viszi előre.
Nem jellemző rá a bosszúállás, de könnyen megharagszik. A szabadságáról soha nem tudna lemondani.

Egy olyan autó, mint a C-Max Compact, a Nyilas számára tökéletes lehet. Mivel imád utazni és nagyon spórolós is ezért az EcoBoost motorok nagy hatással lesznek rá.

 

C-Max horoszkóp (X)Benzines EcoBoost motorok

Az új C-MAX az elsők között kínálja az új 1.6 literes EcoBoost motort. Ez a turbófeltöltős benzines motor 20%-kal gazdaságosabb, 20%-kal alacsonyabb CO2-kibocsátással rendelkezik és 20%-kal nagyobb teljesítményt biztosít. *  
A nagykapacitású, ám egy sokkal kisebb motor méretével, tömegével és fogyasztásával rendelkező motor izgalmasabb vezetési élményt és kisebb környezetkárosító hatást biztosít. (*a korábbi 2.0l 145LE benzinmotorhoz képest)

 

 

Kedves Bak!

C-Max horoszkóp (X)A Bak számára nagyon fontos a megszokás és hagyományok. Emellett nagyon megfontolt és mindent alaposan körbejár, mielőtt döntene. Munkában a nyugodt állandó munkát részesíti előnyben, amely folyamatos és biztonságos jövedelmet nyújt számára. Nagyon kitartó és állhatatos, de a melankólia is hozzátartozik a személyiségéhez.

A Bak jegy szülötte ritkán cserél autót, mert nem szereti az újat, az ismeretlent. Ha mégis választania kell, akkor valószínű a C-Max Grand mellett tenné le a voksát, hiszen a megfontoltságához és elővigyázatosságához remekül passzol az új tolatókamerás autó.

 

C-Max horoszkóp (X)
Tökéletes kilátás a tolatókamera segítségével

A hátul elhelyezett tolatókamerának köszönhetően úgy érezheti, mintha hátul is lenne szeme! A tolatókamera biztonságosabb és pontosabb tolatást tesz lehetővé azáltal, hogy megjeleníti az autó mögötti részt a középkonzol színes kijelzőjén. Ezenkívül a képen megjelennek segédgrafikák is, melyek a tárgyaktól való távolságot és a jármű haladási irányát mutatják. Ez a rendszer mind az új C-MAX-nál, mind pedig az új C-MAX Grand-nál elérhető extraként.

 

 

Kedves Vízöntő!

C-Max horoszkóp (X)A Vízöntő függetlenségi törekvése legendás. Legyen szó munkáról vagy párkapcsolatról, neki a szabadság a legfontosabb. Imádja a modern technika vívmányait, hiszen hosszú ideig semmi nem tudja lekötni, valami új ingerre folyamatosan szüksége van. Sokszor a fellegekben jár, művészi hajlama ezért igen erős.

Egy új autó számára igazi kihívás. A C-Max Compact pedig álmai netovábbja. A teljes hosszúságú panorámatető ugyanis éppen azt a szabadságot kínálja, amire a Vízöntő a leginkább vágyik.

 

C-Max horoszkóp (X)
Teljes hosszúságú panorámatető

Az új C-MAX egyrészes panorámateteje az egész család számára nagyobb szabadságérzetet, térérzetet és luxushatást biztosít. Az elektromos napellenzők révén egyszerűen szabályozhatja az utastérbe áramló fény mennyiségét. A csillogás elkerülése érdekében színezett panorámatető ezenkívül egy hagyományos fényvisszaverő bevonattal is el van látva, mely segít megőrizni az utastér hőmérsékletét.

 

 

Kedves Halak!

C-Max horoszkóp (X)Az igazi Halak ember nagyon intuitív és együtt érző. Gazdag a fantáziája, sokszor a saját álomvilágában él. Fantasztikusan tud alkalmazkodni szituációkhoz és emberekhez egyaránt. Általában sokan szeretik, hiszen szelíd és kedves. Bájának és humorának köszönhetőn a társaság lelke tud lenni.

A Halak autója akkor tökéletes, ha vigyáz az álomvilágban élő Halakra. Mivel állandóan elkalandoznak sokszor feledékenyek, ezért a C-Max Grand hátsó biztonsági öv emlékeztetőjével nemcsak a Halakra, hanem a családjukra is vigyáz.

 

C-Max horoszkóp (X)
Hátsó biztonsági öv emlékeztető

Az új C-MAX Grand-nál elérhető rendszer figyelmezteti a vezetőt a műszerfal kijelzőjén, ha a második vagy harmadik üléssorban valakinek nincs bekapcsolva a biztonsági öve.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top