Szabadidő

Az európai George Clooney Budapesten

Eros Ramazzotti november 3-án koncertezik a Budapest Sportarénában. A magyarországon élő Gianni Annoni, olasz származású műsorvezető-szakács-étteremtulajdonos segítségével igyekeztünk közelebbről is megismerni az Eros-jelenséget és azt, hogy mire buknak az olasz nők.

Eros Ramazotti

Időpont: 2009. november 03. 19:30
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Jegyárak:
Ülő: 7.900.-, 10.400.-, 13.200.-, 15.800.-, 20.000.-, 26.300.-
Álló: 13.600.-
Golden ring: 20.900.-
Hivatalos honlap: www.ramazzotti.com »

Bővebb infó: www.showtimebudapest.hu »

Magyarországról nézve Ramazzotti a megtestesült olasz férfiideál. Az olasz nők még így is odavannak érte, hogy negyvenhat éves lett?

– Persze, Ramazzotti mindig jó srác volt, és ma is az. Lehet a zenéjét szeretni vagy nem szeretni, de el kell ismerni, hogy még ötvenhez közel is sármos férfinak számít világszerte, nemcsak Olaszországban. Öltözködésében is sikerült fiatalosnak maradnia, de az eleganciája sem kopott meg, kedvencei az Armani cuccok. Ő amolyan európai George Clooney.

– A fiatalabb olasz csajok is szeretik vagy inkább az érettebb réteg kedvence?

– A fiatalok is éppúgy megőrülnek egy olaszországi koncerten, ha színpadra lép, és valószínűleg itt is elég lesz annyit mondania, hogy Hello Budapest, hogy sikoltozni kezdjen a közönség. Sokan már csak a kisugárzása, a karizmája miatt is szívesen lennének a barátnői, noha valójában csak a hozzá legközelebb állók ismerik. Mióta elvált Michelle Hunziker, svájci modelltől, akitől gyermeke is született, kicsit visszahúzódóbb lett, mintha nem találná önmagát. Ez persze nem látszik a színpadi produkcióján, hiszen ő vérprofi előadó.

– Mi az, amivel a legjobban meg lehet fogni egy olasz nő szívét?

– Szerintem minden nő ugyanolyan. A legsikeresebb hódítók is azt mondják, nincsen semmilyen tuti csajozó szöveg, a szemkontaktus, a kémia dönt.

Az európai George Clooney Budapesten

 

– Mégis, hogyan álljon neki egy magyar csajozni Olaszországban?

– Az olasz csajok nyitottabbak a külföldi férfiak irányába, mint a hazaiak felé. Olykor elég nagy teher tud lenni a generációkon átívelő merev vallásosság. A kisebb közösségekben, falvakban a lányoknak meg kell játszaniuk a szentet, amikor udvarol nekik egy olasz férfi, különben kibeszélik, lenézik. Egy távolról jött, külföldi srác esetében azonban más a helyzet. A csajok szabadabbnak érzik magukat, nyugodtan megtehetnek olyan dolgokat is, amiknek nem lesz folytatása, hiszen a férfi elhagyja az országot, nem kell a következményektől tartani. Erre rá lehet menni.

– Van olyan magyar énekes, híresség, akihez hasonlítani tudnád Eros Ramazzotti karakterét?

– Tapasztalataim szerint Magyarországon nem igazán alakult ki ez a sármos, romantikus hős szerep. Persze vannak figyelemreméltó előadók, de egyiket sem tudnám besorolni ebbe a kategóriába, Ramazzotti karaktere az olasz kultúra gyümölcse.


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top