Szabadidő

Jön a ráadás! Fergeteges stand up show

Október elején rögzítette a Comedy Central saját gyártású stand up műsorát. A magyar humorcsatorna nevettetői kétszáz fős közönség előtt poénkodtak, ami olyan jól sikerült, hogy az eredetileg tervezett hat helyett hét részben kerül képernyőre a Comedy Central bemutatja új évada.

Badár Sándor, Maksa Zoltán, Litkai Gergely, Mogács Dániel, Rekop György, a Három Kismalac, Bruti, a Sziget reklámokból ismert Janklovics Péter vagy épp az interneten legendássá vált Open Stage – Székelyland annyi jó poént osztott meg a közönséggel, hogy a magyar humorcsatorna saját gyártású stand up showjának szerkesztői nem tudtak mit tenni: jön egy ráadás! Az eredetileg tervezett hat Comedy Central bemutatja helyett hét új adás kerül képernyőre.

„Az előadók a humor széles skáláján mozogtak. Az erdélyi szextelefontól a bőbeszédű gázszerelőn át a Szentkirályi utca forgorvosi ügyeletéig változatos témákkal készültek a fellépők. Olyannyira jól sikerült a felvétel, hogy eggyel több adást készítettünk a nyersanyagból.” – árulta el Litkai Gergely, a Comedy Central főszerkesztője.

Rekop Gyuri
Rekop Gyuri

Az utolsó epizódban, november 29-én Rekop Gyurit és az interneten már elég jelentős rajongótáborral rendelkező Open Stage – Székelyland áll színpadra, érdemes tehát a Comedy Central-ra kapcsolni.

Minden vasárnap 20:00-kor a Comedy Centralon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top