Szabadidő

Wellnesshétvégék mindenkinek – 8 szuper tipp

A hűvösebb idő, a közeledő karácsony és az év végi hajrá is könnyebben viselhető néhány kényeztető nap közbeiktatásával. Őszi–téli wellnessválogatásunkkal igyekeztünk minden igényre gondolni – hiszen a kikapcsolódás mindenkinek jár!

 Feltöltődés édes kettesben

Személyes kedvencem a Tokaj-Hegyalja térségben lévő Andrássy Kúria Tarcalon: a meghitt méretű és hangulatú hely a bornak és a szőlőnek köszönhetően gasztronómiai és wellness-szempontból is sok különlegességet kínál. A spában vinoterápiás kezelések és masszázsajánlatok egész sorát lehet végigpróbálni, a barlangos kialakítású pincefürdő apró zugai garantálják a zavartalan lazulást, a pihenés élménye pedig borkóstolókkal és borvacsorákkal tehető teljessé.
Cím: 3915 Tarcal, Fő u. 94.
Bővebben: www.andrassy.hu »

 

Andrássy kúria
Andrássy Kúria

 

Egyedülálló érdekességet nyújt Lentiben a Szent György Energiapark. A szlovén határ közelében lévő gyógyközpont fő vonzereje, hogy a sokféle termál- és élménymedence, a szépségfarm és a wellnessrészleg regeneráló, jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik. Természetgyógyászok szerint alkalmanként egy-két órás séta a zöld energiaparkban már beindítja azokat az energetikai folyamatokat, amelyek segítik a testi-lelki egyensúly helyreállítását.
Cím: 8960 Lenti, Táncsics M. u. 2/a
Bővebben: www.lentifurdo.hu »


 Csobbanj a csajokkal

Barátnők (és barátok) társaságában Egerszalók kiváló helyszín a vidám pihenéshez. Újjászületést ígérnek a kényeztető és kozmetikai kezelések, szaunák és fürdők, a fitneszteremnek köszönhetően pedig a napi edzésről sem kell lemondani. A régi szabadtéri betonmedencék emlékére kialakított nosztalgia-strandfürdőben késő éjszakáig szabad a lubickolás.
Cím: 3394 Egerszalók, Forrás út 4.
Bővebben: www.egerszalokfurdo.hu »

Sódomb Egerszalókon
Sódomb Egerszalókon

Pápán a Várkertfürdő élménymedencékkel, squashpályával és a tenger erejével csábít: a szépítő és vitalizáló tengeri sós és algás wellnesskezeléseken kívül többnapos méregtelenítő-karcsúsító programok is szerepelnek a kínálatban.
Cím: 8500 Pápa, Várkert út 5.
Bővebben: www.varkertfurdo.hu »

 Gyerekekkel is élmény

Hazánk első bababarát szállodája és fürdője Alsópáhokon minden eddiginél több kényelmet kínál vendégeinek: a Kolping közös családi programokat és szaunázást is ajánl, a gyerekek a medencékben és a játszóházban biztosan nem unatkoznak, és a felügyeletük is könnyedén megoldható, ha a szülők kettesben szeretnének tölteni egy kis időt. Már elkészült a maximális relaxálást lehetővé tevő gyerekmentes övezet is, este pedig az uszoda romantikus fénybe öltözve, pihentető víz alatti hangjátékkal várja a felnőtteket.
Cím: 8394 Alsópáhok, Fő u. 120.
Bővebben: www.kolping.hotel.hu »

Kolping Hotel
Kolping Hotel

 Generációk együtt

A debreceni Aquaticum minden korosztály számára valódi kikapcsolódást jelenthet, akár együtt is: a gyönyörűen kialakított mediterrán élményfürdő gyerekbarát megoldásokkal, gyógy- és wellness-szolgáltatásokkal, különleges szaunaszeánszokkal és december végéig sokféle akcióval igyekszik maximális luxust kínálni a pihenésre vágyóknak.
Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.
Bővebben: www.aquaticum.hu »

A debreceni Aquaticum
A debreceni Aquaticum

Hévíz örök, de nem változatlan – ha szüleidnek, nagyszüleidnek már csak megkopott emlékei vannak a klasszikus fürdővárosról, érdemes ide elvinned őket pár napra. Az egyedülálló atmoszférájú, felújított tófürdőben szakemberek foglalkoznak az egészségetekkel, a városban pedig kulturális és gasztronómiai programok is várják a vendégeket.
Cím: Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, 8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.
Bővebben: www.heviz.hu »

Sárvárra sem fog ráismerni, aki legutóbb nyolc-tíz éve járt arra: a modern kialakítású fürdőkomplexumban a gyógyulni, szépülni, feltöltődni és szórakozni vágyók is megtalálják a személyre szabott ajánlatokat. A kétféle gyógyvíz elsősorban a megfáradt izmoknak és ízületeknek hoz enyhülést, a szaunavilágban még tovább nyújtható a lazulás élménye, és most itt is többféle téli akció között lehet válogatni.
Cím: 9600 Sárvár, Vadkert u. 1.
Bővebben: www.sarvarfurdo.hu »

A sárvári fürdőkomplexum
A sárvári fürdőkomplexum

Wellness.lap.hu »
Wellnesshotel.lap.hu »
Gyógyturizmus.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top