Szabadidő

Mindenki másképp csinálja! – 5 szuper csajregény

Hogyan tovább, ha véget ér a 15 perc hírnév? Barátaid-e a barátnőid? Hol lakik az igazi szerelem? Rémálommá válik-e az álomesküvő? Vannak-e hétköznapi csodák? Ismerd meg a hozzád hasonló csajok fordulatokban gazdag életét, vagy ismerj magadra bármelyikük kalandjaiban! Kapcsolódj ki olvasással az ünnepek alatt!

 Rácz Zsuzsa: Nesze Neked Terézanyu!

Mindenki másképp csinálja! – 5 szuper csajregény

Kéki Kata – alias Terézanyu –, a munkanélküli újságíró egy csapásra válik ismert szerzővé, mint a mesékben. Ám a siker úgy katapultálja ki életéből a főhőst, hogy a fal adja a másikat. Terézanyu ijedtében világgá megy, meg sem áll az Óperencián túlig. Pedig még sosem járt ilyen közel ahhoz, amit mindig is keresett…

Tipp: rendeld meg a könyvet a Polc.hu weboldalon! »

 Fejős Éva: Eper reggelire

 

Mindenki másképp csinálja! – 5 szuper csajregényA Hotel Bali című nagy sikerű regény rengeteg kérdést hagyott megválaszolatlanul. Az ott megismert négy barátnő élete immár végérvényesen összefonódott, talányosabb utakon, mint hinnénk. Milyen drámai kihívás elé állítja a sors Szilvit, a karrier vagy a szerelem a fontosabb Gabi számára, vajon Dóra búcsút int-e Balinak, a földi paradicsomnak az elképzelt boldogság reményében, és legfőképpen: helyrehozható-e a múlt szörnyű tévedése Judit számára, van-e újrakezdés a barátságban és a szerelemben?

Fejős Éva immár negyedik sikerkönyvével jelentkezik, és ezúttal a rajongói által legjobbnak tartott Hotel Bali folytatásával; beavatást nyerünk férjek, szeretők és szerelmek történetébe, bocsánatos és helyrehozhatatlan bűnök, valóra váltott és elszalasztott álmok, életre szóló leckék és szerelmek világába.

Tipp: rendeld meg a könyvet a Polc.hu weboldalon! »

Vass Virág: Vulévu – A nagy szerelem valahol

 

Mindenki másképp csinálja! – 5 szuper csajregényTörök Szonja sikeres és bájos harmincas nő, akinek a tévés karrierje is felfelé ível. Főnöke, a minden hájjal megkent médiaguru „edzőtáborba” küldi, hogy legyőzze lámpalázát, és végre képernyőre kerüljön. Eközben egy titokzatos udvarló vázát és virágszirmokat küld a lánynak, azzal a kéréssel, hogy akkor randevúzzanak, ha a váza már megtelt szirommal. A romantikus széptevő azonban hol felbukkan, hol eltűnik, mintha csak szédítené a lányt, akit egy váratlan lehetőség ment meg a kétségbeeséstől. Egy híres és sármos fiatal fotós meghívására Párizsba utazik, ahol lenyűgöző világ tárul fel előtte, azzal az elsöprő szerelemmel, amelyre talán mindig is vágyott, és amely persze mindig a legrosszabbkor jön…

Vass Virág, akit az olvasók a Nők Lapja újságírójaként, majd az Elle alapító főszerkesztőjeként is megismerhettek, most új szerepben lép elénk. Őszinte és hiteles regényt írt a női barátságról, kis és nagy szerelemről, sorsfordító utazásról, a média- és divatvilágról és nem utolsósorban az önismeretről. A Vulévu valós és álomszerű, kacagtató és felkavaró, miközben az örök kérdésre keresi a választ: akarod?

Tipp: rendeld meg a könyvet a Polc.hu weboldalon! »

Sophie Kinsella: A boltkóros férjhez megy

 

Mindenki másképp csinálja! – 5 szuper csajregényBecky Bloomwood életében végre minden elrendeződik. Szereti a munkáját (személyes vásárlási tanácsadó), hisz más pénzét költheti, és még fizetnek is érte. Mesés manhattani lakásban lakik a barátjával, Luke-kal. Mostanra közös bankszámlát is nyitottak (noha abban nem értenek egyet, vajon egy Miu Miu szoknya háztartási kiadásnak minősül-e).

Mikor Luke megkéri a kezét, felgyorsulnak az események. Rebecca mamája azt szeretné, ha London egyik kertvárosában, Oxshottban lenne a lakodalom, és egy szem leánya az ő régi menyasszonyi ruháját viselné. Luke anyja ezzel szemben fényes álomesküvőt tervez a New York-i Plaza Hotelben, Elvarázsolt Erdővel és a bécsi vonósokkal.

Becky tudja, muszáj döntenie, ami azért is nehéz, mert sehogyan sem tud lemondani a tortakóstolgatásokról, a ruhapróbákról és a drága nászajándékokról. Miközben egyre gyorsabban fogynak a napok, az Atlanti-óceán mindkét partján szorgos esküvői előkészületek folynak. Beckynek pedig gyorsan ki kellene találnia, hogyan másszon ki a pácból…

Tipp: rendeld meg a könyvet a Polc.hu weboldalon! »

Joanne Harris: Bársony és keserű mandula

 

Mindenki másképp csinálja! – 5 szuper csajregényEzt az elragadó gyűjteményt olvasni olyan, akár a legfinomabb bonbonosdobozban válogatni a krémes, keserű, kávés vagy nugátos édességek között. Nem is csoda, hiszen a Csokoládé világhírű írónője ismét meglepetést és örömet akart szerezni rajongóinak. Történetei hol torokszorítóan érzelmesek, hol mesésen varázslatosak, hol pedig hátborzongatóak; farkasemberek, delfinnők, dacos öreg hölgyek és erotikus bőrholmik – a Bársony és keserű mandulában a csoda szinte mindennapi, a savanyú sokszor édes, szép a rút és rút a szép, még a csábító és a meghökkentő sincs egy lépésnél távolabb egymástól.

Az édes élet legnagyobb szakértője ismét bebizonyítja, hogy akár a szépség mítoszát, akár a hűtlenség fájdalmát, akár az időskori szerelem csodáját járja körbe, mestere a történetmesélésnek.

Tipp: rendeld meg a könyvet a Polc.hu weboldalon! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top