Szabadidő

Szakíts az egyedülléttel! 4 könyv, ami segíthet megtalálni az Igazit

Egyáltalán nem katasztrófa, ha pár nélkül talál a Valentin-nap: amint eljön az ideje, úgyis rád köszönt a boldogság. És hogy mikor jön el az ideje? Ez elsősorban rajtad múlik, ahogy az az itt bemutatott könyvekből is kiderül. Egy dolog mindenképpen biztos: ha jóban vagy saját magaddal, sokkal nagyobb az esélyed egy szerető párkapcsolatra.

 Jobb kettesben!

Bärbel Mohr korábbi könyveiből már megtanulhattuk, hogyan működik a Kozmikus Csomagküldő Szolgálat, hogyan kell rendeléseket feladni az univerzumnak, hogyan kell jól kívánni, és mit kell tenni akkor, ha a „megrendelésünket” nem kézbesíti a világegyetem.

Ez a kötet kifejezetten a párkeresésre és pártalálásra koncentrál; a szerzőnő a megszokott, könnyed stílusában tanítja meg olvasóit arra, hogyan felejtsék el a mesebeli herceget, és helyette (a hawaii ho’oponopono módszert is alkalmazva) hogyan ismerjék fel magukban, kedvesükben és lehetséges jövendőbelijükben mindazt, ami igazán és személyre szabottan fontos egy kapcsolatban.

Bärbel Mohr: Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit? (Bioenergetic Kiadó)
Rendeld meg a Polc.hu-n! »

 Nyílj meg és szeress!

A lelki problémák és testi betegségek összefüggéseinek nagy ismerője, Kurt Tepperwein úgy véli, bármely életszakaszban van esélyünk arra, hogy megnyíljunk a szerelemre, úgyhogy jobb, ha máris elkezdjük. Könyvében egy seregnyi kérdésen keresztül kínál gondolkodnivalót az ismerkedés induló lépéseitől kezdve a hosszú évek óta tartó kapcsolatokban óhatatlanul felmerülő helyzetekig. A lényeg: a szerelem tanulásához és megtapasztalásához mindig a most a legjobb időpont.

Kurt Tepperwein: Nyílj meg és szeress! (Édesvíz Kiadó)
Rendeld meg a Polc.hu-n! »

Szakíts az egyedülléttel! 4 könyv, ami segíthet megtalálni az Igazit.
Szakíts az egyedülléttel! 4 könyv, ami segíthet megtalálni az Igazit.

 

 Ha a férfi beszélni tudna…

Miért nincs még férfi-nő szótár? Nem ritka, hogy egy párkapcsolat kialakítását vagy fenntartását kommunikációs akadályok nehezítik, hiszen amit a nő mond, azt a férfi nem úgy érti, és ez fordítva is igaz – már amennyiben megszólal a férfi. Alon Gratch pszichiáter könyvéből végre kiderül, hogy miért olyan nehéz a férfiakkal „lelkizős” dolgokról beszélgetni, és segít abban is, hogy felismerjük és megértsük, amikor a férfiak a maguk módján mégiscsak feltárják az érzéseiket.

Alon Gratch: Ha a férfi beszélni tudna… – Hogyan fejtsük meg, mit mond? (Park Könyvkiadó)
Rendeld meg a Polc.hu-n! »

Szakíts az egyedülléttel! 4 könyv, ami segíthet megtalálni az Igazit.
Szakíts az egyedülléttel! 4 könyv, ami segíthet megtalálni az Igazit.

 

 Szeresd önmagad

Egészen újszerűen gondolkodik a párkapcsolatokról Eva-Maria Zurhorst. Azt állítja, a legtöbb válás felesleges, és azt is hozzáteszi, hogy mindenki számára a jelenlegi kapcsolata a lehető legjobb, tehát ki kell használni a helyzetet. Talán furcsának tűnhet ez annak, aki épp egy rossz kapcsolatban vívódik, de a könyvből kiderül, hogy miért érdemes mégis a fogyasztói társadalom mintájából kitörve a lecserélés helyett az átalakításra törekedni. Úgy gondolja, hogy átváltoztathatod a kapcsolatodat pontosan olyanná, amilyenre mindig is vágytál, és azon sem kell meglepődni, ha kiderül, hogy egy adott periódusban épp egy kapcsolati válság lehet a legnagyobb ajándék, amit az élettől kaphatsz.

Eva-Maria Zurhorst: Szeresd önmagad, és mindegy kivel élsz (Bioenergetic Kiadó)

Legyél szerelmes és szerencsés!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top