Szabadidő

Szívecskés vasárnap a város tetején – ha nincs még programod

Töltsük el ezt a vasárnapot egy kicsit másképp, mint az év többi napját, és ünnepeljünk gyönyörű hóborította környezetben, a Normafánál.

Romantika, összebújás, a poharak koccintása utáni elmaradhatatlan csilingelés, hófödte táj, Budapest teteje, Normafa. Itt úgy érezhetjük magunkat, mintha meseországban járnánk, hiszen kis távolságon belül bejárhatjuk a Csillag- és Harang-völgyet, valamint a Tündér-hegyet is.

Szívecskés vasárnap a város tetején

 

A nosztalgikus és nagy múlttal rendelkező gyönyörű tájon bújik meg a közel 100 éves síház, mely műemlék falai közt az aktív sport és kulturális központ régi hangulata most újra feléledt. A Normakert vendéglő névre keresztelt patinás épület a békebeli időket idéző hangulatával vonzó célpont lehet a kirándulásban megfáradtaknak.

Szívecskés vasárnap a város tetején

A Normafa tökéletes helyszínt és hangulatot biztosít arra, hogy megünnepeljük a párunkkal való kapcsolatunkat, így a február 14-i programot mindenkinek ajánljuk, akinek van kedve kimozdulni egy kicsit ebben a didergető, de annál fehérebb és csillogóbb téli napon. A Normakert vendéglő mindenkire gondol, aki egy kicsit különlegesebbé szeretné tenni a vasárnapi programját. Nem kell azonnal rózsaszín lufikra és szerelmes idézetekkel teli szalvétákra gondolni, a vendéglő most azoké, akiknek fontos, hogy örömet szerezzenek a másiknak. Természetesen nem maradhatnak el a szívecskés sütemények, a sok színben pompázó koktélok, valamint a virágos dekoráció és a gyertyafényes, gőzölgő vacsora.

Bővebb információ:
info@normakert.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top