Szabadidő

Valentin-hétvége a VAM Design Centerben

Szeretnél egy izgalmas napot a kedveseddel? Megajándékoznád, de nincs ötleted? Színes kavalkádra, virágkölteményekre, jó zenére és pörgésre vágysz? Mindezt keresd a VAM Design Centerben a szerelmesek hétvégéjén!

A léleknek szüksége van ünnepekre, ez is oka lehet annak, hogy az utóbbi húsz évben Magyarországon is egyre népszerűbbé válik az angolszász nyelvterületeken már évszázadok óta a szeretet és a szerelem ünnepeként számon tartott Valentin-nap.

Hétköznapokból van elég, adjunk magunknak lehetőséget egy kis romantikára, a gyengéd érzelmek kifejezésére. Az „úgyis tudja, hogy szeretem” helyett legalább ezen a napon mutassuk ki kedvesünknek, hogy mennyire fontos számunkra az ő személye, és a kapcsolat, mely bennünket összefűz. Ez a nap nem a hasznos ajándékoké, hanem a szívet melengető figyelmességeké, fő helyen a virágokkal, szívecskékkel, szeretetékszerekkel és még sok egyéb kényeztetéssel.

Erre és felhőtlen szórakozásra lesz lehetőség már a jeles napot megelőző egész hétvégén, 2010. február 12–13–14-én, péntektől vasárnapig a belvárosban, a megújult Király utcában, a VAM Design Centerben.

Valentin hétvége a VAM Design Centerben

A VAM Design Center ünnepségének szervezői gondoskodtak a változatos programról, amiben ki-ki találhat kedvére valót, a szerelmesek éppúgy, mint azok, akik még nem találtak párra, de talán éppen itt pillantják majd meg az igazit. Az impozáns helyszín, a gyönyörűen felújított épületben elhelyezett 40 virágkompozíció méltó környezetet biztosít a romantikázni vágyóknak. A virágvásáron a tavasz hírnökeit éppúgy megtaláljuk majd, mint a klasszikus szerelemvirágot, a vörös rózsát.

A virágosok impozáns terméből továbbsétálva a látogatók egy másik, rusztikus hangulatú teremben míves tárgyak között válogathatnak. Lesz itt ékszer, édesség, könyv, CD, egyedi kézműves ajándéktárgy. A virágillat és a csokoládé biztos recept egy kis kényeztetésre. Mindeközben a központi aulában egymást váltják majd a programok, a színpadon zenés műsor, vetélkedő, divatbemutató szórakoztatja a nagyérdeműt. Aki szerencsés, nemcsak egy kellemes nappal lesz gazdagabb, de ajándékot is nyerhet. Mindhárom napon üzemel a szerelmi jósda és a „házasságkötő terem”.

Legyél szerelmes és szerencsés!

Műsorok:
• február 12.
Erox Martini, Tímár Sára, divatbemutató

• február 13.
Groovy, Fábián Juli és Sárik Péter, divatbemutató

• február 14.
Groovy, Myrtill duó

Esti programok:

• Péntek este, 12-én Jazzy Valentin Party, sztárvendég: Éliás Jr. Duó
• Szombat este, 13-án Valentin Party, sztárvendég Erox Martini

A rendezvény helyszíne: VAM Design, Budapest VII. ker., Király utca 26.  
Bővebb információ: http://vamdesign.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top