Szabadidő

Együtt Valentin napoztak az Igazából apa sztárjai

Az Igazából apa szereplői tegnap együtt ünnepelték a Valentin napot. A héten mozikba került Valentin nap c. film és maga az ünnep volt a közös mozizás apropója.

A MOM Parkban megrendezésre kerülő eseményen a film több szereplője, köztük a producer-főszereplő Kaszás Géza, valamint Polyák Lilla, Kapócs Zsóka, Hernádi Judit és a filmbeli kislány, Varga Boglárka

vett részt.

Együtt Valentin napoztak az Igazából apa sztárjai

 

A Kamarás Iván és Kaszás Géza főszereplésével készült vígjáték alkotói nagy örömmel találkoztak újra össze, hiszen a forgatás óta nem látták egymást, a saját filmjük premierjére pedig még március közepéig kell várniuk. Scherer Péter és Rudolf Péter sajnos játszott, ezért nem tudott jelen lenni a közös mozizáson, Gryllus Dorka ismét Berlinbe utazott egy pár napra, Kamarás Iván pedig néhány hét múlva, az Igazából apa premierjére érkezik haza Amerikából.

A márciusi bemutatóig még van egy kis idő, úgyhogy a nagy találkozó után együtt nevették végig a Micsoda nő! rendezőjének legújabb, sztárokkal teletűzdelt alkotását, a Valentin napot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top