Szabadidő

Kíváncsi vagy a jövőre? Próbáld ki most!

A 100 Csoda interaktív kiállításon a helyed, ha kíváncsi vagy, milyen a fűthető ruha, a zöld sör, vagy a toll, ami fejleszti az íráskészségedet is!

Arctorna, organikus kozmetikumok, intimfitnessAz 1000 négyzetméteren installált interaktív kiállításon a mai Magyarország 100 sikeres fejlesztését, találmányát, innovációját csodálhatod meg. A 100 csoda kiállítás megmutatja, milyen lehet a jövő 10, 20 vagy akár 30 év múlva. Lépj át az Időkapun, és nézd meg, mivel közlekedünk majd, hogy vigyázunk az egészségünkre és a környezetünkre, mire ülünk, mit eszünk, mire fekszünk, mivel játszunk, mivel szépítkezünk, és mivel építünk. Olyan magyarországi trendeket és ötleteket láthatsz itt, amelyek akár a világon is meghatározóvá válhatnak. Ha láttad a 100 csodát, képet kapsz, milyen lehet a jövőnk. A jövőnk, ami már a jelenben kipróbálható.
A kiállított tárgyakra akár szavazhatsz is a helyszínen, illetve szakmai zsűri is díjazza a legjobb, leginnovatívabb alkotást.

Tematikus hetek

Eddig több mint 10 ezren voltak kíváncsiak a kiállításra, így május 2-ig meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit, aki még nem próbálta ki a XXI. századi Magyarország legújabb találmányait és fejlesztéseit, mint például a Masat1 műholdat, a fűthető ruhát, az írásfejlesztő UO tollat, vagy éppen a Jedi-kést.

 
Arctorna, organikus kozmetikumok, intimfitness
 
Arctorna, organikus kozmetikumok, intimfitness

A hosszabbítás két hónapja alatt rendszeresen más és más izgalmas tematikus programmal várja a látogatókat. Az első hét a közelgő nőnap tiszteletére a hölgyeké lesz, így fiatalító arctorna, kozmetikai szaktanácsadás, valamint antioxidáns szintmérés vár rátok.

 A női tematikus hét programjai:

 

Meg is veheted őket!

A kiállításon bemutatott találmányok közül már kereskedelmi forgalomban is kapható néhány. A helyszínen üzemelő ajándékboltban például a következő tárgyakat vásárolhatod meg: írásfejlesztő toll, táskává alakítható pullover, zöld sör, gyógyító szájvíz, allergofilter, csillagsakk.

• március 2., kedd és március 5., péntek 16 órától zárásig
A bio-kozmetikumok, organikus kozmetikumok
Ismerkedés, szaktanácsadás, bőrdiagnosztika, kipróbálási lehetőséggel, Hanich Nikolett szakértő kozmetikus vezetésével.

• március 2., kedd 18 óra
Science Café – TudásPresszó a város közepén
Katonás tudomány – A nők helyzete a hadseregben
Milyen színtereken és hogyan zajlik a jövő hadviselése? Valóban számítógépek, hackerek, információs harcosok, robotok küzdenek majd egymással? Hogyan hasznosulnak a katonai fejlesztések a civil életben? Milyen hazai és nemzetközi példákat találunk erre? Nőket a hadseregbe? Lehet egyszerre katonának és nőnek lenni? Beszélgetés a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem oktatóival, házigazda Dr. habil. Fábri György egyetemi docens. Beszélgetőtárs: Siposné Prof. Dr. Kecskeméthy Klára ezredes, oktatási rektorhelyettes.

Arctorna, organikus kozmetikumok, intimfitness

• március 3., szerda és március 4., csütörtök 17 óra
Fiatalító arctorna Bojtor Mártával, a módszer magalkotójával

• március 5., péntek 17 óra
Intimfitness Gottlieb Ildikó tréner vezetésével

• március 6., szombat, és március 7., vasárnap
Antioxidáns szintmérés

Arctorna, organikus kozmetikumok, intimfitness

 

Cím: Budapest, V. kerület, Ferenciek tere 10. (Petőfi Sándor utca sarok)

A kiállítás megtekinthető: 2010. május 2-ig, hétfő kivételével naponta 11.00-19.00

Belépő:
• felnőtt jegy: 1500 Ft / fő
• diák/nyugdíjas jegy: 900 Ft/fő

Információ: www.100csoda.hu » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top