Szabadidő

Hamarosan új Kalandpark nyílik a Balaton mellett

A te gyerkőceidnek is adrenalin túltengése van? Nem kell már sokat aludniuk, hogy megnyisson a Spiderland kalandpark a gyenesdiási strand mellett. Itt garantáltan kitombolhatják magukat!

Várhatóan 2010 április második felében nyit a csillebérci, a zamárdi és a mecseki kalandparkok mintájára a Gyenesi Lidóstrand mellett fekvő mintegy négy hektáros területen az 50 akadályt magába foglaló kalandpark, ahol kicsik és nagyok, osztálykirándulók, csapatépítők, kaland- vagy az extrém sportot kedvelők egyaránt olyan ügyességi akadályokon tehetik próbára bátorságukat, mint például a Vietnámi-híd, az orgonasípok vagy a lecsúszók. A kalandpark a tervek szerint folyamatosan bővülni fog, illetve modell-autópályával, paintball pályával egészül ki.

 
Új Kalandpark nyílik a Balaton mellett
 
Új Kalandpark nyílik a Balaton mellett

 

Szállást ifjúsági szállóban, illetve nomád táborban tudnak biztosítani, de Gyenesdiáson a kempingtől a négycsillagos wellness hotelig bármilyen típus és színvonal közül kedvedre válogathatsz.

További infók Gyenesdiásról: www.gyenesdias.info.hu » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top