Szabadidő

2010-ben Madrid a nyerő! De vajon a szexi Katy is tuti befutó?

Madrid ünnepi lázban ég. 2010-ben a spanyol főváros ad helyet a világ egyik legnagyobb zenei eseményének, a Europe Music Awards-nak. A háziasszony Katy Perry tavaly lenyűgözte a közönséget - vajon idén, harmadszorra is ő vezeti majd a show-t?

Berlin, Liverpool, München, Koppenhága, Lisszabon, Róma, Párizs: csak néhány név az EMA történelméből, ami idén egy újabb helyszínnel bővül: 2010-ben Madrid lesz a házigazdája az egyik legrangosabb zenei díjkiosztó gálának. Spanyolország nem most először ad otthont az EMA gálának: 2002-ben Barcelonában rendezték meg a világszintű eseményt. November 7-én a főváros átalakul egy estére, és az amúgy is pezsgő Madridban minden a zenéről fog szólni!

Madrid a tökéletes helyszín az idei gálára, már csak azért is, mert a spanyol MTV idén ünnepli a 10. évfordulóját. A város kultúrája, hangulata, és a spanyol emberek kedvessége az MTV szervezőképességével párosulva garancia egy fergeteges díjátadóhoz. A Europe Music Awards gála minden évben a legjobb előadók és a legkülönlegesebb élő produkciók színtere, így lesz ez idén is.”- mondta Antoni Campo Dall’Orto, az MTVNI Dél-Európai régiójának egyik vezetője.

Katy Perry
Katy Perry

A 2009-es Europe Music Awards gála helyszíne Németország fővárosa volt, ahol az MTV a berlini fal leomlásának 20. évfordulója előtt tisztelegve ingyenes U2 koncerttel lepte meg az embereket a Brandenburgi kapunál. A felejthetetlen este háziasszonya Katy Perry volt, a legnagyobb nyertes pedig Beyoncé, akinek piros alig-ruháját az egész világ megcsodálta. Az eseményen olyan nevek léptek fel, mint Shakira, a Green Day, Jay-Z, Leona Lewis, stb. Idén sem számítunk kevesebbre…

MTV EMA 2010. november 7-én vasárnap élőben Madridból a Music Television műsorán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top