Szabadidő

3+1 DVD-tipp csajoknak tavaszi estékre

Tavasz, hormonok, szerelem. Mindez nemcsak az életben, hanem a házimozidban is fontos szerepet játszhat. Olyan friss DVD-megjelenéseket ajánlunk neked, amelyek garantálják a tavaszi hangulatot.

 Csak szex és más semmi
– Amikor mi, magyarok mutatjuk meg, milyen a jó romantikus vígjáték –

3+1 DVD-tipp csajoknak tavaszi estékreHa valaki megrökönyödne, hogy egy olyan filmet ajánlunk, amely már réges-rég ott figyel mindenki polcán, a dolog nem véletlen. A minőségre igazán adók tavasztól már HD-ben, Blu-ray lemezen is élvezhetik az LCD- vagy plazmatévéik előnyeit, és mivel a magyar film HD-ben ritka, mint a fehér holló, nem mehetünk el a legjobb hazai romkom megjelenésének ténye mellett, ami máig tartó amorózó-szerepkörbe terelte Csányi Sándort, a legsikeresebb hazai rendezővé avatta Goda Krisztinát, és bebetonozta Dobó Katát a dívaszerepekbe. Divinyi Réka szellemes dialógusai garantálják a könnyed, másfél órás kikapcsolódást.

Blu-ray infók

Magyar extrák
• Audiokommentár Dobó Katával és Schell Judittal
• Werkfilm
• Bakiparádé
• Kép a képben videokommentár Dobó Katával, Schell Judittal, Csányi Sándorral és Goda Krisztinával

Hangok: magyar (5.1), német (5.1)
Feliratok: magyar
Játékidő: 105 perc
Eredeti cím: Csak szex és más semmi
Rendezte: Goda Krisztina (Szabadság, szerelem)
Szereplők: Csányi Sándor (Poligamy), Dobó Kata (A miniszter félrelép), Schell Judit (Konyec)

Megjelenés: már megjelent

 (500) nap nyár
– Az elmúlt évek legeredetibb romantikus komédiája –

3+1 DVD-tipp csajoknak tavaszi estékreTom Hansen (Joseph Gordon-Levitt) átlagos huszonéves srác, aki Los Angelesben tengeti életét, míg szembe nem találkozik a nagy Ővel. Legalábbis Tom azt hiszi, hogy számára Summer Finn (Zooey Deschanel) az igazi, a nagybetűs szerelmet azonban nem olyan könnyű rögtön kiszúrni. Az első filmes Marc Webb rendező úgy mutatja be a szerelmet, ahogy a filmekben nagyon nem szokás. Ugrálunk az időben, egymás után következnek a boldog és a szomorú pillanatok, és a végén rájövünk, hogy inkább egy kapcsolat szétesésének történetét látjuk. A film hangulata azonban mégis kellemes és vidám, nem utolsósorban a remek betétdaloknak (The Smiths, Doves), a könnyed hangvételnek és a képi megoldásoknak köszönhetően. Az Annie Hall óta nem készült ilyen eredeti darab a műfajban.

DVD-infók

Extrák

• Kimaradt jelenetek
• Kibővített jelenetek

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), lengyel (5.1)
Feliratok: magyar, angol, görög, héber, portugál, izlandi, lengyel
Játékidő: 91 perc
Magyar cím: (500) nap nyár
Eredeti cím: (500) Days of Summer
Rendezte: Marc Webb
Szereplők: Joseph Gordon-Levitt (10 dolog, amit utálok benned), Zooey Deschanel (Az igenember)

Megjelenés: április 7.

 Ördög bújt beléd
– Amikor a suli legjobb csaja embert eszik –

3+1 DVD-tipp csajoknak tavaszi estékreA középiskolákban játszódó tinivígjátékok sokfélék lehetnek. Ugyan szokatlan, de akár az is belefér a képbe, hogy a szexi pomponlány főhősnő néha emberevő szörnyeteggé változzon, és időnként a legjobb barátnőjével leszbiszexeljen. Az Ördög bújt beléd-ben a minden létező szavazáson a földkerekség legszexibb nőjének választott Megan Fox a suli legjobb csaját játssza, akit egy rockbanda hathatós közreműködésével megszáll egy gonosz démon, és az egyetlen, aki megállíthatja ördögi ámokfutását, az a legjobb barátnője, a suli szürke kisegere, Needy (Amanda Seyfried). A forgatókönyvet a Juno

sztriptíztáncosmúlttal rendelkező írója, Diablo Cody jegyzi, így a csípős hangulat és a csajos dialógusok garantáltak, de egy-két merészebb jelenet azért kikezdi a gyengébb gyomrú nézőt.

DVD-infók

Magyar extrák
• Kimaradt jelenetek
• Bakiparádé

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), francia (5.1), spanyol (5.1)
Feliratok: magyar, angol, francia, görög, holland, román, spanyol, török
Játékidő: 98 perc
Magyar cím: Ördög bújt beléd
Eredeti cím: Jennifer’s Body

Rendezte: Karyn Kusama (Aeon Flux)
Szereplők: Megan Fox (Transformers 1–2.), Amanda Seyfried (Mamma Mia!), Adam Brody (Narancsvidék)

Megjelenés: már megjelent

 Holdhercegnő
– Magyar földön forgott bájos mesefilm –

3+1 DVD-tipp csajoknak tavaszi estékreA Simpson család egyik megalkotójaként ismert Csupó Gábor a Híd Terabithia földjére című mozijával már bizonyította, hogy élő szereplős filmek alkotójaként is van jövője. Új mozija szintén mesefilm – a szó klasszikus értelmében –, amelyet nagyrészt Magyarországon forgattak. Az arany iránytű főszereplőjeként megismert Dakota Blue Richards játssza a tizenhárom éves Mariát, aki apja halála után kénytelen nevelőnőjével a nagybátyjához költözni Holdföldére, mivel apja csak adósságot és egy régi könyvet hagyott rá örökségül. A könyvet olvasgatva kiderül számára, hogy új hazája, Holdfölde komoly veszélyben van, és csak ő mentheti meg a végzetétől azáltal, hogy kibékíti a környéken ősidők óta viszálykodó két családot. A történet kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes néznivaló, igazi nagybetűs mese, amely flancos speciális effektusok vagy nagyszabású CGI-háborúk nélkül is látványos tud lenni.

DVD-infók

Hangok: magyar (surround), angol (5.1)
Feliratok: magyar
Játékidő: 99 perc
Magyar cím: Holdhercegnő
Eredeti cím: Secret of Moonacre
Rendezte: Csupó Gábor (Híd Terabithia földjére)
Szereplők: Dakota Blue Richards (Az arany iránytű), Tim Curry (Rocky Horror Picture Show), Natascha McElhone (Truman Show), Ioan Gruffudd (Fantasztikus négyes)

Megjelenés: már megjelent

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top