Szabadidő

Szépség és pihenés teljes körű kényeztetéssel

Madárcsicsergéses reggel. Ébredés után kiadós úszás egy hatalmas, feszített víztükrű medencében, friss gyümölcs reggelire, kellemes séta a tóparton, majd egy méregtelenítő hidratáló kezelés az exkluzív kialakítású szépségoázisban. Melyik nő ne vágyna a testi-lelki megújulásra, az örök fiatalság esszenciájára? A sárvári 5 csillagos Spirit Hotelben az Aloe vera napokon ez nem álom, hanem valóság.

Szépség és pihenés teljes körű kényeztetésselItt minden adott, amire szükséged van, hogy megújulva, ragyogó bőrrel térj haza a 2 éjszakás kiruccanásról, hiszen a teljes feltöltődéshez sokszor nem elég a kényeztető pihenés.

A mindennapokban felgyülemlett stressz a bőrünkön is meglátszik. A Spiritben most egy különleges rituálé részeseként – egy méregtelenítő és hidratáló bio aloe vera kezelés végén – örömmel fogod tapasztalni, hogy a bőröd ismét egészségesen ragyog.

A kezelés során aloe vera tartalmú, organikus eredetű Pharmos Natur kozmetikumokat és friss aloe verát használnak.

A Pharmos Natur filozófiája, hogy saját fejlesztésű kezeléseihez különleges gyógynövényeket, fűszereket, gyümölcsöket használ a világ különböző tájairól, melyeket a származásuk helyén régi hagyományok szerint ökológiailag ellenőrzött körülmények között termesztenek. A Pharmos Natur kozmetikumok mindegyike tartalmaz aloe vera gélt, de ebben a kezelésben a friss növény is kiemelkedő szerepet kap. A friss aloe vera levélből nyert zselé a bőrre simítva kivételes hatást gyakorol: fertőtleníti, energiával tölti fel, hidratálja és feszesíti, amiről 75 perces kezelés végén magad is meggyőződhetsz.

Szépség és pihenés teljes körű kényeztetéssel

A Spiritben töltött napok alatt minden a harmóniáról és a feltöltődésről szól. A lenyűgöző Oázis wellness részlegben: 22 medence, köztük úszómedence, taposómedence, élménymedencék, pezsgőfürdők és a kihagyhatatlan, kemikáliáktól mentes tiszta gyógyvíz vár a termál részlegben. Különösen nagy élményben lesz részetek a profi szauna parkban, ahol a hagyományos mellett rózsa-, infra-, bio- és stollenszauna, illatkamra, lakónium, jégkamra és gőzfürdő vár rátok.

Szépség és pihenés teljes körű kényeztetésselA párod is megérdemli a külön figyelmet, kápráztasd el, és jegyeztesd elő a számos férfiaknak kínált wellness kezelés vagy masszázs valamelyikére. Ha még a vakáció alatt sem szeretnétek lemondani a testmozgásról, a fitneszterem egész nap vár benneteket, de jó idő esetén teniszezhettek vagy kerékpározhattok is.

Egy romantikus séta a szálloda melletti tavakat körülölelő hangulatos ösvényeken biztosan maradandó élmény lesz számotokra. No és ha már Sárváron vagytok, akkor nem kihagyható látnivaló a hoteltől gyalog is elérhető Nádasdy vár és az arborétum.

Ne lepődj meg, ha úgy érzed a Spiritben töltött napok végén, hogy ide még vissza kell térnetek, nem is egyszer!

További információ: www.spirithotel.hu

Spirit Hotel Thermal Spa*****
Tel: +36 95 889 500
Fax: +36 95 889 515
Email: info@spirithotel.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top