Szabadidő

Harmadszor is “Easy Rider, öcsém!”

Július elején kezdik forgatni az Üvegtigris harmadik részét – jelentette be ünnepélyes sajtótájékoztatón, az Európa állóhajón a film alkotógárdája.

A hajó már csak azért is ideális helyszín, mivel a film egy részét itt fogják forgatni. A hét lakat alatt álló történetből (mindenki titoktartási szerződést írt alá) csak annyit sikerült megtudnunk, hogy hőseink az Isten háta mögöttről ezúttal egészen Budapestig vándorolnak, és a korábbi epizódokkal ellentétben az új résznek már lesz elmesélhető története is.

Harmadszor is „Easy Rider, öcsém!”

Új karakterként a Los Angelesből hamarosan hazatérő Kamarás Iván jelenik majd meg. A forgatókönyvön két éven át dolgoztak az alkotók, ami remélhetőleg garanciát jelent a minőségre, és a humor mellett némi mondanivalót (jajjaj!) is belecsempésztek. A kellemes, kötetlen hangulatú sajtótájékoztatón megtudhattuk, hogy december 16.-ától kell rettegnie az amerikai mozifilmeknek, ugyanis akkor kerülhet bemutatásra Laliék legújabb kalandja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top