Szabadidő

Programtippek csajoknak futballal beárnyékolt estékre

A VOLT Fesztiváltól kezdve Rod Stewart monumentális Kapcsolat koncertjén át egészen az Esőember színházi változatáig számtalan menekülési útvonalat kínálunk.
Foci nélküli láz. Programtippek csajoknak futballal beárnyékolt estékre


Mozipremierek a héten »

Foci nélküli láz. Programtippek csajoknak futballal beárnyékolt estékre

Tuti gyerekprogram hétvégére »

Június 25. (péntek)

Ha nem elég nekünk a mi kis árvízi helyzetünk, más országok szociális problémáiról is bő tájékoztatáshoz juthatunk a Dialektus európai dokumentum- és antropológiai filmfesztiválon, melynek központja a Vörösmarty moziban lesz. Idén tizenöt ország negyvenhárom doksiját ülhetjük végig blokkokra bontva, és ha fáradhatatlan tomporral bírunk, a bérlettel akár az egész rendezvényt kibekkelhetjük.
Bővebben: www.dialektusfesztival.hu »

Mi eshetne nyáron jobban egy kis intrikánál? Choderlos de Laclos levélregénye már filmen is nagy sikert aratott Glenn Close, Michelle Pfeiffer és John Malkovich főszereplésével, de a Veszedelmes viszonyok az a mű, ami színpadra termett. Kisvárdán a Várszínház falai impozáns díszletet biztosítanak a szerelmi ármánykodáshoz. A darabot a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata előadásában láthatjuk már délután.
Bővebben: www.kisvarda.szinhaz.hu »

Június 26. (szombat)

Az 56-osok tere szombat este garantáltan tele lesz emberekkel, hiszen fellép a hatvan fölött is rendkívül tüzes orgánummal bíró Rod Stewart, aki olyan számok feldolgozásaival táncoltatja meg a népet, mint a Maggie May, a Downtown Train vagy a Rhythm of My Heart. Az ingyenes Kapcsolat koncert előtt megasztárosok izzítják be a közönséget.

Foci nélküli láz. Programtippek csajoknak futballal beárnyékolt estékre.

Ha a Broadwayn közel ezerkétszáz alkalommal telt házat tudott produkálni a Kander–Ebb–Masteroff-trió Kabaréja, akkor a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sem lehet ezzel gond. A zseniális dallamokkal teli musicalt a Győri Nemzeti Színház állítja színpadra, így az ő előadásukban kel életre a harmincas évek berlini éjszakai életének színpompás világa.
Bővebben: www.szabadter.hu/programok »

Június 27. (vasárnap)

A Belvárosi Színház, kihasználva a konkurencia nyári szünetét, egy igazi sikervárományost tűz műsorra. Bár a nyolcvanas évek már messze van, bizonyára sokan emlékeznek még a Tom Cruise–Dustin Hoffman mesterduójára az autizmusról és a felelősségvállalásról szóló Esőemberből. A hazai színpadi változat párosa sem kevésbé ütős: Nagy Ervin és Kulka János neve garanciát jelent a minőségre, és Anger Zsoltnak sem szokása gyenge darabokkal reklámoztatni magát sem rendezőként, sem pedig színészként.

Foci nélküli láz. Programtippek csajoknak futballal beárnyékolt estékre.

Bővebben: www.esoember.com »

A Hey, June! fesztivál zárónapja a Művészetek Palotájában nem kis meglepetéssel szolgál. Ugyan egy PASO-fellépés már önmagában is eseményszámba megy, de a legnagyobb hazai ska-banda ezúttal akusztikus verzióban szólaltatja meg slágereit, feldolgozásokkal is készül, ráadásul Krsáék olyan vendégénekeseket hívtak meg, mint a mindig lenyűgöző Harcsa Veronika vagy a HS7 sokoldalú énekese, Szűcs Krisztián.

Harcsa Veronika
Harcsa Veronika
Fotó: Sanoma-archívum/Csibi Szilvia

Bővebben: www.mupa.hu »

Június 28. (hétfő)
Mi is eshetne jobban a tévé előtt tespedés helyett némi testmozgásnál? A focivébét apropóként kihasználva az Arena Plazában is hasonló következtetésre jutottak, ahol az érdeklődők a vérprofi Keleti Andrea vezetésével vehetnek három napon keresztül vérpezsdítő táncórákat este fél héttől fél nyolcig. Salsa, csacsacsa és rock & roll mindazoknak, akiknek a lábában a boogie.
Bővebben: www.arenaplaza.hu »

A Csík zenekar és Lovasi András közös lapon említése egy sikeres Tankcsapda-feldolgozás óta számít megszokottnak. Az alkalmi formáció szép lassan állandósult, és ma már együtt tolják a folkos, vidám talpalávalót az erre nyitott közönségnek. Hétfő este a Zöld Pardon közönségét fogják megtáncoltatni.

Csík zenekar - forrás: csikband.hu
Csík zenekar – forrás: Csíkband.hu


Bővebben:
www.zp.hu »

Június 29. (kedd)
A budai Várba nem csak a szép kilátás miatt érdemes menni. A Királyi Borház és Pincemúzeum a Budavári Fesztivál keretében Királyi Fröccs Udvart rendez, melyen kézműves-bemutatók, ismerkedés a borkóstolás világával szakképzett sommelier-k segítségével, valamint kiváló bor- és fröccskorcsolyák várják a borra és mulatságra vágyókat. Egy könnyed esti fröccsnél nincs jobb dolog a nyáron!
Bővebben: www.kiralyiborok.com »

Nemcsak a húszéveseké a világ! Az Old Man’s Music Pubban a könnyedebb, stílusos lötyögésre vágyók találhatják meg számításukat az elnyűhetetlen és megunhatatlan Török Ádám és a Mini fellépésének köszönhetően. Fuvolablues a hazai legnagyobbtól, kellemesen füstös kocsmahangulattal tarkítva.
Bővebben: www.oldmansmusicpub.com »

Június 30. (szerda)
Igen, végre eljött a pillanat, amire minden vámpírrajongó várt. Mozikba kerül az Alkonyat – Napfogyatkozás, így ha a mozik környékéről elaléló női sikolyokat hallunk, az csak azért lesz, mert Robert Pattinson ismét kigombolt inggel flangált a vásznon. Bár a válasz elég nyilvánvaló, most is azon izgulhatunk, vajon Kristen Stewart Robertet vagy a hozzá képest kicsit tanyasi képű, bár szépen kigyúrt Taylor Lautnert választja…

Foci nélküli láz. Programtippek csajoknak futballal beárnyékolt estékre.

Bővebben: www.eclipsethemovie.com »

Ha nem hoznak lázba a vámpírok, és inkább buliznál, akkor Sopronban a helyed. Igazi nosztalgiafesztivál lesz a Lövérekben, olyan külföldi előadókkal, mint Billy Idol, a Massive Attack vagy a The Prodigy, és a még mindig aktuális metálgárdát, a Soulflyt is feltétlenül meg kell említenünk. A nosztalgiafeelingre ráerősít az Omega exkluzív fellépése, valamint az Edda 30. szülinapi bulija, ahol ha ügyes vagy, te is a kör közepén állhatsz. A felsorolt bandák mellett természetesen szinte a teljes magyar szcéna képviselteti magát.
Bővebben: www.sziget.hu/volt/programok »

Július 1. (csütörtök)
A Thália Színházban is nemet mondtak a nyári szünetre, sőt egy új darabot is műsorra tűznek. A Romantikus komédia cím nem árul zsákbamacskát, hiszen az, ami. A főszereplő Szervét Tibor és Tóth Ildikó azért nemcsak könnyedséget, hanem némi keserédességet is ígérnek a Bernard Slade (Jövőre veled ugyanitt) írásából készült darabhoz, ami egy író és egy írónő sokáig beteljesületlen szerelméről szól.
Bővebben: www.thalia.hu »

Gondolnánk vagy sem, idén már 18. alkalommal kerül megrendezésre a Gastroblues Fesztivál. A paksi négynapos rendezvény legnagyobb sztárfellépője a kelta elemeket is a zenéjébe emelő, fuvolás Jethro Tull, de a Roger Chapman & Short Lists, valamint a Ken Hensley & Live Fire koncertek is kellemes élménynek ígérkeznek. Borkóstolás, finom ételek és kellemes bluesmuzsika. Fantasztikus program akár az egész családnak!
Bővebben: www.gastroblues.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top