Szabadidő

Ilyen az élet – a Grace Klinika sztárjának új vígjátéka

A romantikus vígjátékok sztárja, Katherine Heigl és a Transformers-filmek akcióhőse, Josh Duhamel együtt bolondozik ebben a kedves, melegszívű komédiában. Nézz bele a filmbe, csak az NLCafén!

Mindketten határozott személyiségek: Holly (Katherine Heigl) egy catering cégnél dolgozik, míg Eric (Josh Duhamel) egy sporthálózat ígéretes igazgatója. Sokáig csak egy közös tulajdonságuk van: imádják pelenkás keresztlányukat Sophie-t. Egyszer randiznak, és máris szert tesznek még egy közös tulajdonságra: a másik iránt érzett ellenszenvre.

De a sors egy váratlan fordulattal úgy hozza, hogy Sophie-nak nem marad senki mása, csak ők. Sophie érdekében kénytelenek összeköltözni, a nézeteltéréseiket félretenni, karrierjüket háttérbe szorítani, és találni egy közös pontot, hogy az együttlét elviselhetőbbé váljon…ami egy idő után már nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt elsőre gondolták.

Részlet a filmből:

Nézd meg a film előzetesét!

Főszereplők: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Christina Hendricks, Josh Lucas
Rendezte: Greg Berlanti

Mozibemutató: 2010. december 2.
Eredeti cím: Life As We Know It
Hivatalos honlap: http://lifeasweknowitmovie.warnerbros.com »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top