Szabadidő

Árral Szemben: 12 órás segélykoncert az iszapkárosultakért

A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.

12 órás megakoncert bevételével járul hozzá a hazai underground szcéna az ajkai vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítéséhez. A Veszprém környéki zenekarok felhívására közel 20 zenekar és énekes – ingyenesen – vesz részt a nagyszabású segélykoncerten, melynek házigazdája a Quimby egyik frontembere, Varga Livius lesz.

A délután 2-től hajnal 2-ig tartó, 30-30 perces blokkokból álló koncerten fellép a 30Y, a Quimby, a Kiscsillag, az Erik Sumo Band, a Pál Utcai Fiúk, a Vad Fruttik, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Hollywoodoo, a Kistehén Tánczenekar, Harcsa Veronika, a Heaven Street Seven, a Ladánybene 27, Sub Bass Monster, a Hősök, a Budapest Bár, a Roy & Ádám, Jamie Winchester, a Mystery Gang és az Anima Sound System.

A fellépés sorrendjét a zenekarok sorsolással döntik el, ezzel is jelezve, hogy itt nem az a fontos, ki ki után és hány órakor játszik, hanem az ügy és az összefogás erejének szimbolizálása.

A teljes bevételt Veszprém Megyei Jogú Város a devecseri és a kolontári Önkormányzatoknak utalja át. Az est fővédnöke Porga Gyula polgármester.

Belépőjegyek 3000 ft-ért kaphatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top