Szabadidő

Már épül Budapest legmagasabb hófedte pontja

Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. A hétvégén a csoda valósággá válik, hiszen Budapest szívében egy 34 méter magas hegy emelkedik…

Egészen pontosan egy 10 emeletes ház nagyságával vetekedő rámpa, amelyet négy napon keresztül világsztár sízők és boardosok vesznek birtokba. A 20 ezer euró összdíjazású nagydíjon egy világraszóló, látványos show keretében néhány magyar kiválasztott mellett a sí és snowboard nemzetközi krémje méri össze tudását, amely a szombat esti döntőben csúcsosodik ki. 

A négynapos rendezvényen (Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál) a forralt borok és pálinkák mellett olyan kiváló zenészek forrósítják fel a hangulatot, mint a drum and bass meghatározó egyénisége, Roni Size, MC Jakesszel kiegészülve, a magyar klubéletben is rongyosra játszott DJ, James Zabiela, a rap és a hip-hop alapítóatyjának kikiáltott Grandmaster Flash, valamint a világhírű utcazenész, DubFX és gyerekkori jó barátja, Cade. Persze a hazai pálya is jelen lesz a jeges fesztiválon.

Épül Budapest legmagasabb mesterséges pontja
Épül Budapest legmagasabb mesterséges pontja

A Tankcsapda is kimegy zúzni a hegyoldalba

Forralt borral a kezedben ugrálni és üvölteni a legnagyobb Tankcsapda-dalokat? Simán! A fesztivál utolsó napján a kőkemény rockdaloké lesz a főszerep. Lukács Laciék ugyan nem vállalkoznak arra, hogy a világhírű riderek után lecsússzanak a 34 méter magas rámpáról, de garantáltan hatalmas bulit csapnak a nagyszínpadon.

Nem készülünk extra színpadképpel, de aki ismeri a Tankcsapdát, az tudhatja, hogy már a buli jellege is – hiszen egy téli extrémsport-fesztiválról van szó – szokatlan és ismeretlen közeg számunkra, szóval ennyi különlegessége mindenképp van a dolognak! A koncertről előzetesen pedig annyit, hogy egy intenzív, fajsúlyosabb dalokból álló pörgős órát töltünk majd a színpadon! Ami a téli sportokat, így a síelést vagy a snowboardozást illeti, nem vagyunk járatosak ezen a területen, de mint minden komolyabb kihívással és sebességgel járó extrém sport, ezek is közel állnak a rock and rollhoz! Vasárnap este találkozunk!” –
árulta el hazánk legnépszerűbb rockbandájának énekese.

A Tankcsapda is kimegy zúzni a hegyoldalba

A Tankcsapda mellett vasárnap a hazai rock éra másik két jelentős képviselője is fellép: a Kowalsky meg a Vega és a Fish! igyekeznek leolvasztani a maradék havat Budapest legmagasabb mesterséges építményéről.

Bővebb információk a fesztiválról: www.fridge.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top