Szabadidő

Szike és fátyol: a luxus vására Bécsben

A szépségoperáció és az esküvő áll a bécsi luxuskiállítás és vásár, a "Luxury, please" középpontjában.

Az ötödik éve megtartott luxusvásárra mintegy tizenötezer látogatót várnak, noha a rendezvény első napján csak a külön meghívóval rendelkezők léphetnek be. November 20–21-én (Wiener Hofburg) viszont – napi 39 euróért – már bárki belemerülhet az elegancia világába.

Az idén először megálmodott esküvői szalonban minden az élet legszebb napja körül forog, a Beauty Lounge-ban pedig a legkülönbözőbb plasztikai sebészeti eljárásokról és beavatkozásokról kaphatnak információt a szépülni vágyók. Egy 3D-s számítógépes szimuláció segítségével azt is megnézhetik, hogyan néznének ki egy szépségoperáció után.

A luxus vására Bécsben

Az autók szerelmeseinek is bőven kínál látnivalót a „Luxury,please”: megcsodálhatják többek között a Land Rover bébi SUV-jét, az Evoque-t és a szárnyasajtós Mercedes SLS-t.

A luxusvásár másik újdonsága egy ötszáz négyzetméteres látványműhely, ahol a látogatók közvetlenül is megélhetik, miként készülnek a híres Backhausen szövetek, a Lobmeyr csillárok vagy a Wiener Silber Manufactur ezüst evőeszközkészletei. Reinhard Backhausen szerint így az emberek láthatják, hogy a luxus nem drága, hanem értékes.

A luxus vására Bécsben

A vásár kezdete előtt egy nappal, november 18-án megtartott nyitóesten a Chopard vonultatja fel értékes ékszerkreációit, amihez a Donna Karan New York és a Brioni szolgáltatja a hozzá illő ruhakreációkat.

A fenntarthatóságot, megbízhatóságot és tradíciót a középpontba helyező luxusvásáron száz osztrák és nemzetközi márka mutatkozik be összesen négyezer négyzetméteren.

Bővebben: http://luxuryplease.com »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top