Szabadidő

Adri – eltűnnék veled…

"Az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai tehetsége", "első hallásra lenyűgöző, fantasztikus hangszín" – csak néhány vélemény, amelyek vezető zenei szakemberektől hangzottak el Adri kapcsán.

 Adri első kislemeze „Szinglik éjszakája” címmel került a rádiók zenei szerkesztőihez, a dal egyébként főcímdala volt az azonos című mozifilmnek. A producerek hosszas válogatás után, ismert sztár előadókat megelőzve választották ki Adrit, aki előadásmódjával, megjelenésével, hangjával, pozitív kisugárzásával azonnal elbűvölte a filmes szakembereket. A Szinglik éjszakája rögtön a csúcsra repítette a fiatal tehetséget, a dal 25 hétig szerepelt a Mahasz Rádiós Top 40-es listáján, ami nem kis bravúr egy új előadótól.

Bemutatkozó albuma Eltűnnék veled címmel 2010. november 12-én kerül a hanglemezboltokba. És mit várhatunk Adri első nagylemezétől? Mai, elektronikus popzenét, ötvözve a 80-as évek hangzásvilágával, dögös slágereket egy különleges, tehetséges énekesnő tolmácsolásában. A rendkívül változatos albumon főleg Pacsai Márk dalai kaptak helyet, de Szakos Krisztián (Ákos) nevét is megtaláljuk a szerzők között. A lemez egyik különlegessége az „Égni veled újra” című dal, melyben Adri az egyik legnépszerűbb sztárénekessel, Varga Viktorral énekel duettet. A korongot felvezető kislemezhez (Eltűnnék veled) pedig olyan videóklip készült, amely eddig teljesen egyedülálló Magyarországon, hiszen ez az első 3D-ben forgatott videó. Ezzel a világszínvonalú csúcstechnológiával még egyetlen előadó sem dolgozott!

Adri - eltűnnék veled...

 

Tehát minden adott ahhoz, hogy egy igazi sztár szülessen, és Adri bemutatkozása új színt hozzon a hazai popzene palettájára.

    1.   Intro
    2.   Eltűnnék veled
    3.   Szinglik éjszakája
    4.   Nekem is kell
    5.   Mit tehetnék mást
    6.   Égni veled újra (duett Varga Viktorral)
    7.   Balaton
    8.   Állj meg (feat. Deniz)
    9.   Súlytalan a perc
    10. Rohanó szerelem
    11. Éjfél után
    12. A vadmacska
    13. Jégvirág

 

Bónusz:

   14. Shouldn’t need you (Eltűnnék veled angol verzió)
   15. Hey hey baby (Éjfél után angol verzió)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top