Szabadidő

Mikulás és sztárparádé Narniában

Az angol királynő ugyan távol maradt, de a jókedv, a játék és az ajándék nem hiányzott a Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja 3D hazai premierjéről, melyre hétfő este került sor.

A vidámságot nemcsak a sok híresség és csemetéik garantálták: a kalandos és fantáziadús film előtt a Mikulás is tiszteletét tette a moziban – méghozzá a legmenőbb krampuszok kíséretében. A gyerekek a piros szarvakat viselő Brasch Bencétől és Fluor Tomitól vehették át az ajándékokat, amelyek persze a sok csoki mellett narniás emléktárgyakat is tartalmaztak.

Mikulás Narniában

Nemcsak Détár Enikő és kisfia csevegett el hosszan a Narnia-plakátok előtt üldögélő Mikulással, de Lagzi Lajcsi is sokat diskurált vele. Rajtuk kívül persze főleg az anyukák állták körül a vén fehérszakállút: köztük Onyutha Judit, Fábián Anita, Fésűs Nelly, Szandi és gyerekeik… meg még sokan mások. Az est házigazdája, Tatár Csilla köszöntő szavai után hamar elnémult a zsúfolásig telt terem: a Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja 3D nagyokat és kicsiket egyaránt lenyűgözött. A legifjabbak a kardot jól forgató egér, Cincz vitéz színre lépésének és a gyügyük (az egylábú, bolondos manók) szereplésének örültek a legjobban, a felnőttek pedig arról számoltak be utólag, hogy számukra a digitális trükkök és a fantáziadús, különleges látvány maradt emlékezetes.

A Narnia krónikái – A hajnalvándor útja 3D december 9-től kerül a hazai mozikba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top