Szabadidő

Zene a Rasszizmus Ellen évzáró parti

Marokkói, roma, távol-keleti és sok más érdekesség egymás után, egymás mellett, egymásért és értünk a ZARE legújabb rendezvényén.

December 16-án az idén is számos akcióval jelentkező Zene a Rasszizmus Ellen (ZARE) kampány tartja egész napos évzáró partiját a Gödörben kiállítással, filmvetítéssel, fogadással, és természetesen erre az alkalomra összeállított koncerttel.

Zene a Rasszizmus Ellen évzáró party15:00 Falak helyett szavak – kiállításmegnyitó
16:00 Skandináv filmklub
16:00 Meghallgatást tart az Európai Roma Zenei Szakkollégium
19:00 Fogadás skandináv módra
19:30 We are here – Itt vagyunk kampányindító
20:30 Zene a Rasszizmus Ellen koncert: Balogh Kálmán, Huszár Mihály (bőgő), Vázsonyi János (szaxofon), Pusztai Gábor (dobok), David Yengibarjan (harmonika), Kovács Zoltán (zongora), Said Tichiti (lant, ütőhangszerek), Mbay Ndiaye (ütőhangszerek), Koós-Hutás Áron (trombita), Vámos Veronika (flamenco, ének), Bogdán Gabi (hastánc), Kardos Dani (gitár), Polnauer Flóra, Magyar Bori (ének), Fellegi Balázs (zongora, ének), vendég: Snétberger Ferenc.

Az esti koncert első részében hangszeres nagyágyúk vonulnak fel, mint a cimbalmos Balogh Kálmán, a harmonikás David Yengibarjan, a szaxofonos Vázsonyi Janó. Az első félidő csúcspontját kétségtelenül a Magyarországon igen ritkán hallható gitárfenomén, Snétberger Ferenc jelenti.
A második részben olyan zenészek lépnek színpadra, mint Said Tichiti, a szenegáli ütős, Mbay Ndiaye, Fellegi Balázs, valamint a két fiatal, tündöklő énekesnő, Magyar Bori és Polnauer Flóra. Színre lépésükkel megkezdődik a reményeink szerint véget nem érő, etno-pop alapú, de bármely stílusba bele-belekapó zenéket pörgető buli.

Mikor? 2010. december 16. 20.30.
Hol? Gödör Klub, 1051 Budapest V., Erzsébet tér
A belépés ingyenes.
www.godorklub.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top