Szabadidő

Nyaralás féláron? Tartom!

Az aukciós oldalak megléte a magánember számára igazi áldás: akár töredékéért hozzájuthatunk álmaink szoknyájához, mobiltelefonjához... és most már akár nyaralásához is!

Kattints az olcsóbbra!

Az internet megjelenésével átértékelődött számos fogalom, köztük az áru és a vásárlás is. A valóságos beszerzőközpontokat egyre inkább virtuális piacterek váltják fel, bárki eladhat és vásárolhat egyetlen kattintással. S hogy az internet e hozományával leginkább a vásárló magánember járt jól, nem kérdés: a bolti összegeknek sokszor a töredékéért juthatunk hozzá egy-egy áruhoz, méghozzá anélkül, hogy ki kellene mozdulnunk a lakásból. Nem véletlen, hogy az aukciós oldalak látogatottsága magasan vezető pozíciót vívott ki magának, hiszen ki ne szeretne kevesebbet fizetni vásárlásaikor. Főleg ha olyan meghatározó kiadásról van szó, mint a nyaralás. Erre sokszor egy egész éven át gyűjtögetünk, hónapokkal előtte böngésszük az utazási ajánlatokat, osztunk, szorzunk. Nagyszerű hír tehát, hogy ma már nyaralásunkra is licitálhatunk, és akár féláron hozzájuthatunk álmaink üdüléséhez.

 

Nyaralás féláron? Tartom!

 

A HappyTravel.hu jött, látott és győzött

Ez év május 24-én ugyanis útjára indult a HappyTravel.hu, amely jött, látott és győzött – az indulás hónapjában csaknem 30 000-ren kattintottak a portálra. Az élénk érdeklődés is mutatja, hogy mennyire fontos kiadás mindannyiunk életében a nyaralás költsége – ki ne élne azzal, ha csökkenteni lehet? A HappyTravel.hu böngészése azonban nem csupán meglévő terveink költséghatékony megvalósításában segíthet: a remek ajánlatok között olyanokat is találunk, amelyre még csak nem is gondoltunk, hiszen azt hittük, nem engedhetjük meg magunknak. Számos ötletet, fel nem térképezett lehetőséget kapunk a nyaralásra, korlátaink jóval messzebb tolódnak a rendkívül kedvezményes ajánlatok révén. Az is lehet, hogy kitűzött nyaralási célunkhoz jutunk meglepően alacsony áron hozzá, vagy módunk nyílik olyan utazást választani, amelyre aukció nélkül nem nyílna lehetőségünk.

 

Happytravel, happy people

És ez még nem minden: a portálon a látogatók javaslatai alapján folyamatosan bővülnek az ajánlatok, így akár aquapark- vagy strandbelépőre, sétarepülésre, sétahajózásra, repülőjegyre is licitálhatunk majd a HappyTravel.hu-n. Ráadásul rendszeresek a nyereményjátékok, így akár ajándékba is kaphatjuk az idei nyaralást. Az oldal technikai megoldásait is komoly dicséret illeti: az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb regisztráció iskolapéldáját láthatjuk, a böngészés, a licitálás a végletekig megkönnyített. Letisztult, könnyen áttekinthető, maximálisan látogatóbarát aukciós portált kaptak a magyar internetfelhasználók, amely beteljesíti az internet valódi küldetését: megkönnyíteni az emberek életét, és megnyitni számukra a világot.

A HappyTravel.hu jól választotta meg a nevét: valóban öröm, ha nyaralásunk költségeit csökkenthetjük, vagy ha eljuthatunk olyan helyekre is, amelyeket egyébként nem engedhetnénk meg magunknak. És valódi örömmel üdvözölhetjük ezt az új lehetőséget, amellyel minden bizonnyal rengetegen fognak élni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top