Szabadidő

Felvilágosít, felizgat és kielégít…

...a legújabb fotókiállítás Bécsben. A Nude Visions egyszerre dokumentálja a szépségideálok változását és a fedetlen emberi test szerepét a fényképészetben.

Felvilágosít, felizgat és kielégít ...A WestLicht legújabb kiállítása hét fejezetben meséli el a meztelen emberi test szerepét 150 év fényképészetében, miközben vékony mezsgyén egyensúlyoz: felvilágosít, felhívja a figyelmet és kielégíti a kíváncsiskodókat.

A Nude Visions ugyanakkor egyben dokumentálja a szépségideálok és az erkölcsről alkotott elképzelések változásait az 1900-as évek művészi felvételeitől a 20-as és 30-as évek avantgárd fényképein és a világháború utáni fényképművészeten át a glamourig és a férfi aktokig.

A 2011 január végéig látható tárlat a művészeti ág minden időszakából felvonultat mesterműveket: a ritka dagerrotípiáktól kezdve a szürrealisztikus kísérletezéseken át a divat- és lifestyle-fotókig.

A több mint 250 fotót, könyvet és akttanulmányokat felvonultató Nude Visions a Müncheni Városi Múzeum fényképgyűjteményéből válogat.

Meztelen víziók Bécsben

Nude Visions – WestLicht. Schauplatz für Fotografie
A kiállítás megtekinthető: 1070 Bécs, Westbahnstrasse 40.
Bővebben: www.westlicht.at »

Felvilágosít, felizgat és kielégít ...


Robert De Niro karácsonyi potenciagondjai
Az ünnepek egyértelműen a családi vígjátékok és az animációs filmek terepe. A karácsonyi hangulat jegyében került a mozik fái alá (műsorára) a Ben Stiller – Robert De Niro párharc harmadik felvonása, az Utódomra ütök, de Arthur is visszatér, hogy leszámoljon Maltazárral. Moziajánló »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top