Szabadidő

A világ legjobb tribute-zenekara Budapesten

Lélegzetelállító technika, 3D képi világ, kvadrofonhangzás, na meg zseniális Pink Floyd-dalok az eddigi legjobb feldolgozásban az Australian Pink Floyd Show koncertjén!
The Australian Pink Floyd Show – Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011
Mikor? 2011. február 4. 20:00
Hol? Papp László Budapest Sportaréna
Jegyek, információ: podiuminternational.hu »

A Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011 európai turné részeként – most először – hazánkba is ellátogat az 1988-ban alakult Australian Pink Floyd Show, méghozzá a legújabb produkciójával: új színpadképpel, új animációkkal, elképesztő látvánnyal, lézerekkel, lélegzetelállító effektekkel – több mint két és fél órás élő koncerttel!

A világ legjobb tribute-zenekara Budapesten

Az ausztrálok által használt kvadrofontechnika (egy időben négy irányból érkező különböző hangzás) és a moziminőségű 3D vizuális effektek fantasztikus élményt nyújtanak. Nem nagy meglepetésre éppen mestereik, azaz a Pink Floyd nevéhez fűződik a világ első kvadrofonhatású koncertje…

A zenekar a legújabb turnéja során ellátogat Magyarországra is. A zenekar tagjai elmondták: vannak kihagyhatatlan dalok, mint például a Shine On You Crazy Diamond vagy Wish You Were Here, amelyek mindenképp elhangzanak majd az Arénában, de megpróbálják a legendás banda teljes életművét lefedni.

A világ legjobb tribute-zenekara Budapesten

„Jobban játsszák a Pink Floydot, mint maga a Pink Floyd.
(Daily Mail, London)”

Néhány adat az Australian Pink Floyd Show-ról:

• több mint 1000 koncert
• több mint 750 000 Floyd-fanatikus az európai fellépéseken
• több mint 3 000 000 eladott jegy világszerte

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top