Szabadidő

Te vagy az igazi! Meg te is!

A szerelem bonyolult. Van úgy, hogy beleszeretünk egy férfiba, azután esetleg egy másikba, azután újra az egyikbe. De honnan tudjuk, ha rátaláltunk az igazira?
Honnan tudod?

Farsangi programtippek kicsiknek és nagyoknak »

A Lesz ez még így se! Oscar-díjas író-rendezője ismét könnyedén komoly, ellenállhatatlanul bájos vígjátékot készített Reese Witherspoonnal, Owen Wilsonnal, Paul Rudd-dal, és természetesen Jack Nicholsonnal a főszerepben.

Honnan tudod?

Lisa (Reese Witherspoon) élete tele van bonyodalmakkal, és egy kis szünetre, kikapcsolódásra lenne szüksége. Ekkor jön a képbe Matty (Owen Wilson), a nagy dumájú sztársportoló, akivel kapcsolata épp kezd komolyabbra fordulni, mikor bemutatják George-nak (Paul Rudd).

George nem túl szerencsés passzban van: a barátnője épp elhagyta, anyagilag a csőd szélén áll, és még egy szövetségi nyomozás célpontjává is válik, amit apja (Jack Nicholson) cége ellen indítottak. A bajok ellenére neki mégis folyton Lisa jár a fejében, csak rá tud gondolni, és arra, amire már az első randijukon rájöttek: annak ellenére, hogy úgy tűnik, minden kezd körülöttük széthullani, mégis tudják, valami igazán jó történhet velük.

Tipp: Nézd meg az exkluzív werkfilmet!

Filmelőzetes magyar felirattal:

 

A film címe: Honnan tudod?
Eredeti cím: How Do You Know
Mozibemutató: 2011. február 24.
Hivatalos honlap: www.HowDoYouKnow-movie.net »
Forgalmazó: Intercom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top