Szabadidő

Már az IPTV-t is távirányíthatjuk az iPhone-unkkal

Mivel a mobilunk szinte mindig velünk van, ésszerűnek tűnik minél több célra használni, az alapfunkciókon túl is. Az okostelefonunkkal ma már böngészhetünk az interneten, e-mailezhetünk, hozzáférhetünk a közösségi oldalakhoz, játszhatunk, zenét hallgathatunk, fényképezhetünk vagy akár mobiltévézhetünk is. Ezenkívül az okos mobilok ma már számos olyan beépített funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a mindennapjainkat, sőt további hasznos alkalmazásokat is letölthetünk az internetről.

A T-Mobile számos saját fejlesztésű applikációval teszi lehetővé, hogy az okostelefon-felhasználók minél többet kihozhassanak készülékükből. Az iPhone-tulajdonosok számára például több olyan, a letöltésük és használatuk közben generált adatforgalomtól eltekintve ingyenesen elérhető alkalmazást is kínál, amelyek további kényelmi és szórakoztató funkciókkal bővítik a készülékek alap szolgáltatási csomagját.

Már az IPTV-t is távirányíthatjuk az iPhone-unkkal

 
A T-Mobile egyik legnépszerűbb saját fejlesztésű alkalmazása a Műsorújság, amelynek segítségével a szolgáltató iPhone-os ügyfelei 150-nél is több televízió- és rádiócsatorna műsoráról kaphatnak részletes, testre szabott információkat. Ha éppen nincsenek otthon, iPhone készülékükön útközben (belföldön) kipróbálhatják a mobiltévézést, belenézhetnek egyes csatornák műsoraiba. Ha megtetszett, egy egyszerű kezelőfelületen meg is rendelhetik az igényeiknek leginkább megfelelő mobiltévécsomagot. Sőt, a T-Home IPTV-előfizetők iPhone készüléküket – egy egyszeri webes regisztrációt követően – távirányítóként is használhatják: segítségével műsorokat rögzíthetnek az otthoni set-top boxukon, illetve ellenőrizhetik, hogy milyen műsorok rögzítését állították be.

Már az IPTV-t is távirányíthatjuk az iPhone-unkkal

 
Az App Store-ból a T-Mobile-ügyfelek számára letölthető további kedvelt alkalmazások a NAVIGON select navigációs szoftvercsomag, amely az iPhone beépített GPS-vevőjét használva Magyarországon segít a könnyebb tájékozódásban, és az Utasbiztosítás alkalmazás, melynek segítségével az előfizetők minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban, kedvező díj ellenében gondoskodhatnak saját és családjuk biztosítási védelméről külföldi utazás során.

A T-Mobile saját fejlesztésű alkalmazásairól további információ a http://t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/iphone/alkalmazasok linken olvasható.

A fenti alkalmazások használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy wi-fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos díjszabása szerint számlázódik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top