Szabadidő

Így autózunk holnap: vezető nélkül

Lélegzetelállító felvételek az önvezető autóról. Idős nénik divatblogja, képes tudásteszt filmrajongóknak és egyéb izgalmak heti webes ajánlónkban.
Így autózunk holnap: vezető nélkül

Teszt: milyen típusú nyaralás való neked? »

1. A várakozások szerint biztonságosabb és kiszámíthatóbb lesz a közlekedés az utakon, ha  tesztoszterontól hajtott macsók helyett egymással digitálisan kommunikáló higgadt gépek irányítják a kormányt. A Google három éve teszteli önvezető autóit, amelyek már több tízezer kilométert megtettek a kaliforniai utakon, mindössze egyetlen egy balesettel – ez is egy másik autós hibájából történt.

Az alábbi videón egy amerikai techmagazin riportere liheg rémülten, miközben az autó egy tesztpályán vad tempóban bizonyítja tudását. Hát igen, ahhoz hozzá még kell szoknunk, hogy 120 km/h-nál ölbe tett kézzel üljünk a volán mögött…

2. Egy doboz bonbon, keskeny napszemüveg, pillangó, felhőkarcoló. Ha ezekről a kifejezésekről a Forrest Gump, a Mátrix, A bárányok hallgatnak és a King Kong című filmek jutnak olvasónk eszébe, akkor bizonyára jól fog szerepelni azon a képes filmes teszten, ahol jellegzetes motívumok alapján kell találgatni a filmcímekre.

No, kitalálod, melyik filmről van szó? További fejtörőért katt a képre!
Na, kitalálod, melyik filmről van szó? További fejtörőért katt a képre!

http://famousobjectsfromclassicmovies.com »

3. A mai magyar dizájn akkor sem elérhetetlen, ha valaki Makkoshotykán szívja a jó levegőt. Az Artrobe összművészeti online stílusbolt nagy hiányossága azonban, hogy nem lehet online fizetni.
www.artrobe.hu »

4. Egy utcaidivat-blog már senkit sem csigáz fel, hiszen annyi van belőlük, mint amennyi divatszakértő kis hazánkban, és valahogy mindegyik nagyon egyforma. Az Advanced Style különlegessége, hogy idős járókelőket állít meg és faggat ki stílusukról, öltözetükről és a szépség megőrzésének titkáról.

Advanced Style
Advanced Style

http://advancedstyle.blogspot.com »

5. Miért mérgezte meg férje Bajor Gizit? Hogyan zajlott az első lottósorsolás Magyarországon? A Hír24 Időgép rovata a Facebookon nap mint nap érdekes eseményekre emlékezik vissza.

6. Ezek az éhes virtuális halacskák néhány falat reményében csoportosan követik a mozdulataidat az egérrel. Semmit mást nem akarnak, csak szépek és aranyosak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top