Szabadidő

A boltkóros visszatér

Becky Blomwood, a boltkóros áprilisban újra shoppingol. Igaz, nem filmvásznon, csak könyvben. A vásárlási mániás lány életének legújabb története A pöttöm boltkóros címmel jövő hónaptól magyarul is olvasható lesz.
A boltkóros visszatérIdén hódít az olyan vörös haj, mint Isla Fisheré

Két évvel ezelőtt világszerte lányok milliói várták az Egy boltkóros naplója című film bemutatóját. Becky Blomwood története sok nő szívéhez közel állt, hiszen rengetegen csábulunk el nap mint nap egy-egy a kirakatból „utánunk kiabáló ruhadarab”, ékszer vagy egy leárazás láttán. Számos nővel fordult már elő, hogy noha tudta, nem kellene már a kiszemelt ruhadarabot megvásárolni, az mégis a szekrényben landolt. Szintén sokak számára ismerős az a helyzet, hogy úgy kerül elő hónapokkal vagy egy-két évvel a megvásárlás után egy ruhadarab a szekrényből, hogy azon még rajta van az árcédula.

 

 

Az Isla Fisher főszereplésével készült alkotás Sophie Kinsella regénysorozatának első (Egy boltkóros naplója, Pánik Manhattanben) két részéből készült. Blomwood kisasszony mindennapjairól további négy rész jelent meg. Ezek közül a legutolsót, A pöttöm boltkórost tavaly mutatta be az írónő.

Ez alkalommal már nemcsak Becky vásárol, hanem kétéves kislánya, Minnie is, akinek szintén megvannak a határozott elképzelései arról, hogy mit kell mindenképpen megvenni…

Arról egyelőre nem tudni, hogy a filmnek lesz-e folytatása. Sophie Kinsella A pöttöm boltkóros nemzetközi bemutatója kapcsán úgy nyilatkozott: szeretné, ha filmen is folytatódna a sorozat, de csak a könyveknek megfelelő sorrendben.
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top