Szabadidő

Elvesztettünk 11 könyvet – Ha megtalálod őket, nem kell visszaadnod!

Szeretett dolgainkat elhagyni nem jó érzés, sőt kimondottan bosszantó. A Nők Lapja Cafe és a Polc.hu pénteken azonban önszántából hagy majd el könyveket szerte Budapesten. Csatlakozz te is a március 25-ei Veszíts el egy könyvet! akcióhoz, és hagyj el egy könyvet, vagy csak indulj útra megkeresni az általunk elveszítetteket!
Találd meg elveszített könyveinket!Paulo Coelho nagy utazása

Harmadik születésnapját ünnepli pénteken a Veszíts el egy könyvet! kezdeményezés Magyarországon, amelyhez idén a Polc.hu-val közösen mi is csatlakozunk. Ha van egy köteted, amit elolvastál, de mégsem ragaszkodsz hozzá annyira, akkor arra biztatunk: csatlakozz te is az akcióhoz, és veszítsd el holnap a könyvet! Ha szeretnéd, csak úgy simán elhagyhatod, minden üzenet nélkül, vagy írhatsz bele saját üzenetet, de a játék saját honlapján regisztrálhatod is a művet, így nyomon tudod követni további sorsát. 

Találd meg elveszített könyveinket!A nemzetközi kezdeményezés 2001-ben indult, nálunk három évvel ezelőtt az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár szervezte az első ilyen napot. A játék első évében csaknem hétszáz könyv veszett el. Ezek között volt olyan kötet, amely igazi világjáró lett. A gyulai Kiss Ottó Javrik könyve című dedikált regényét Kecskeméten veszítették el az orosházi könyvtárosok, onnan a mű Párizsba került, majd „felszállt” egy repülőre és Ausztráliába utazott.  

A Nők Lapja Cafe csapata holnap összesen 11 kötetet hagy el. A következő köteteket kereshetitek majd: Shäffer Erzsébet: Pókfonálon, Schäffer Erzsébet: Toronyiránt, Schäffer Erzsébet: Temesvári lány, Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye, Soma: Ébresztő, Soma: Ébresztő 2., D. Tóth Kriszta: Lolával az élet, Vekerdy Tamás: A szülő kérdez, a pszichológus válaszol, Vekerdy Tamás: A pszichológus újra válaszol, V. Kulcsár Ildikó: Figyeljetek, feleségek!, Nők Lapja Nosztalgia 70-es évek (album).

Találd meg elveszített könyveinket!
Találd meg elveszített könyveinket!
Találd meg elveszített könyveinket!

 

Találd meg elveszített könyveinket!
Találd meg elveszített könyveinket!
Találd meg elveszített könyveinket!

 

Találd meg elveszített könyveinket!
Találd meg elveszített könyveinket!
Találd meg elveszített könyveinket!

 

Ha megtaláltátok valamelyik könyvet, kérjük, regisztráljátok a játék honlapján, illetve küldjetek nekünk egy képet, amelyen a megtalált kötettel szerepeltek.

A cím, ahová a képeket várjuk: dora.mittelholcz@sanomabp.hu
Beküldési határidő: április 5. A könyvmegtalálókról készült képeket közzétesszük az oldalon.

És hogy hol hagyhatod el a könyvet? Bárhol. Buszon, villamoson, orvosi rendelőben, bevásárlóközpontban, egy parkban, valamelyik kocsma ablakpárkányán. A lényeg, hogy olyan hely legyen, ahol megtalálhatják. 

Még több olvasnivaló a Polc.hu oldalán! 

 
                               
                     
 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top