Szabadidő

Rehab a Szigeten – Amy Winehouse a fellépők között

A botrányairól is ismert Amy Winehouse is fellép az idei Szigeten. Újabb nevek váltak ma ismertté.
Rehab a Szigeten – Amy Winehouse a fellépők közöttExtrém biztonsági bemutató

A Nagyszínpad fellépője lesz az ötszörös Grammy-díjas, nem éppen szelíd életmódjáról ismert díva, Amy Winehouse – tudatták a Sziget szervezői. E színpadra érkezik még továbbá a brit Kasabian, illetve a The Maccabees is. Hat évvel ezelőtt a Madden ikrek zenekarának, a Good Charlotte-nak a koncertjét óriási vihar zárta. Bízunk benne, hogy idén jobb időt hoz majd a fesztiválra a zenekar, ők is a Nagyszínpad fellépői lesznek.

 

 

A metálzene új nagyszínpadára érkezik augusztusban a nu metálközösség egyik legnépszerűbb zenekara, a Deftones, mely 2011-ben a legnagyobb helyszíneket felölelő világ körüli turnéjának keretében érkezik Budapestre. Mellettük a Within Temptation is zúz majd a Szigeten.

Az Aréna kora esti felhozatalát színesíti Kid Cudi, aki jelenleg az amerikai hiphop és kortárs R&B-kultúra legérdekesebb jelensége, egy igazi zenei divatdiktátor, a hipszter kultúra legszínesebb egyénisége.

 

 

Az A38–Wan2 színpadra érkezik a Peter Bjorn and John, a világzenei előadók sorát gazdagítja majd a kolumbiai Choc Quib Town, amely napjaink egyik legnépszerűbb latin tánczenekara, a kanadai Socalled, a maga teljesen külön bejáratú klezmerével, illetve a nyugat-afrikai tánczenék rajongóinak nagy-nagy örömére végre bemutatkozik hazánkban is Cheikh Lo. A szenegáli gitáros-énekes annak köszönheti népszerűségét, hogy a mbalax muzsikát latin dallamokba és reggae-be ágyazva azok számára is élvezetessé tette, akiktől távol állnak az afrikai ritmusok.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top