Szabadidő

Most bárkit megüthetsz: indul a párnacsata

Szeretnéd újra egy kicsit gyereknek érezni magad? Szeretnél minden következmény nélkül odacsapni valakinek? Vagy csak egy vidám buli részése lennél? Akkor ma, azaz április 2-án délután, irány a Nemzetközi Párnacsata Nap!
Most bárkit megüthetsz: indul a párnacsataAutista világnap

Ha van van egy agyonhasznált párnád, amivel nem tudod, mit kezdj, ki ne dobd! Vidd el magaddal párnacsatázni.  Immár negyedik alkalommal szerveznek Magyarországon is nyilvános, köztéri párnacsatákat, ahol mindenki jól megcsapkodhatja a másikat. Idén az ország tíz városa csatlakozott a rendezvényhez. Budapesten délután négy órakor a Fővám téren várják a párnával egymást püfölni vágyókat. 

Az eseményen való részvétel szabályai: puha párnát vigyél, csak párnás embert üss, a szemüveged vedd le, a párnacsata addig tart, ameddig tart…

 

 

Párnacsatahelyszínek (a kezdési időpont mindenhol egységesen 16 óra): Budapest – Fővám tér, Debrecen – Egyetem, Dunaújváros – Mozi előtt, Győr – Megyeháza előtti tér, Kecskemét – Fő tér, Pécs – Röptetőkör, Salgótarján – Fő tér, Szeged (még nincs pontos helyszín), Szekszárd – Garay tér, Székesfehérvár – A Technika háza előtt, Szombathely – Fő tér

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top