Szabadidő

Kellogg’s – Bahlsen FITBALANCE ARÉNA

EGÉSZSÉG ÉS FITNESS FESZTIVÁL & EXPO 2011 május 8. vasárnap 08:00-tól a Papp László Budapest Sportarénában.

Kellogg's - Bahlsen FITBALANCE ARÉNA
A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness , valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről – évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre. 2006-óta, immár a 12. FitBalance eseményen vagyunk túl, amelyeken nagy örömünkre több tízezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk!

Mi sem igazolja ezt jobban, hogy már harmadik alkalommal a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a rendezvénynek. Az eseményen 7 színpad a legnevesebb prezenterek (30 oktató), fitness, pilates, yoga, bodyART, step terem, R-Med Functional Training Corner, Power Plate Stage, Zumba,Kangoo , BioPont Fitt Expo, Brutal Kis Challange, egészségügyi szűrések, stb…, valamint, 140 Spinnner® várja a sportolni vágyó érdeklődőket!

Érdekesség, hogy a Fitbalance Aréna ad otthont az első hivatalos zumba dalhoz készült videóklip forgatásnak, amiben természetesen minden jelenlévő részt vehet! Ahogy az elmúlt években is, idén ismét több hazai híresség csatlakozott a “Sztárok az egészségért” programunkhoz:Csonka András, Dombóvári Vanda, Sütő Enikő, Valkó Eszter, Kustánczi Lia , Katus Attila, Sári Évi, Kucsera Gábor, Varga Viktor, Nagy Adri

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A Főnix Med Egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Újdonság, hogy Katus Attilát, nem az óra tartó prezenterek között találjuk.

Kellogg's - Bahlsen FITBALANCE ARÉNA

Most első ízben lehetősége van minden résztvevőnek, hogy a rendezvényen személyes konzultáción vegyen részt a sztár edzővel! Először csatlakozik be az esemény programjába szervesen a fitness, mint versenysport. Ezúttal a hivatalos IFBB Testépítő és Fitness Magyar Kupa is részét képezi a programoknak, ami egy különleges színfoltja lesz a tavaszi eseménynek. A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a korlátlan ásványvíz fogyasztást, valamint a kétféle ebédet, amit a belépő ára tartalmaz

Frissességedről a Pearl Natural Kft. és Vivien ásványvíz gondoskodik!

További részletek a fitbalance.lap.hu és www.fitbalance.hu oldalon olvashatók!
 

Kellogg's - Bahlsen FITBALANCE ARÉNA

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top