Szabadidő

Top 5 hosszú hétvége 60 ezer forint alatt

Hatvanezer forintból lehet rendelni körülbelül 30 pizzát, illetve lehet belőle vásárolni tíz pár olcsó, vagy fél pár drága cipőt is. Ha azonban utazni szeretnénk ennyiből, akkor nehezebb a dolgunk, viszont közel sem lehetetlen. Összeszedtünk 5 klassz hosszú hétvégés ajánlatot, amelyek kijönnek 60 ezerből!
 
 Veszélyes üzem lehet a kerti grillpartiból

5. Tirol – 57 000 forint

Kezdjük hát a legdrágábbal az olcsó utak közül: az osztrák sógorok csodás hegyvidékével!

Sokat röhögünk az osztrákok bőrgatyáin, hosszú szárú zoknijain, valamint a jódlizáson, amit persze nem a falusi diszkóban találtak fel, hanem a hegyek közti távolságok legyőzésére használtak eredetileg. De csak addig nagy a szánk, amíg fel nem másztunk egy hegyre és onnan szét nem néztünk. Sőt, menjünk egy kört azzal a közlekedési eszközzel, ami egy kötélen megy át két hegycsúcs között: irigykedni fogunk a helyiekre és minden nyáron ott fogunk nyaralni, amikor meguntuk a negyven fokot itthon.

 

Top 5 hosszú hétvége 60 ezer forint alatt
 

4. Párizs – 54 000 forint

Bizony, gondoltátok volna, hogy a divatvilág fővárosa olcsóbb, mint a szomszédok hegycsúcsai?

Párizs akkora szerelmes klisé, mint a vörös rózsa. Ha még nem voltunk romantikus párizsi hétvégén, akkor itt az ideje: azt mégsem mesélhetjük majd az unokáknak, hogy milyen szép szál rózsát kaptunk anno a nagypapától. Vegyük meg a jegyet azonnal: ha a pasi nem jön velünk, az sem baj. Van ott elég szép fiú.

3. Székelyföld – 50 000 forint

A csodás Erdély még alacsony áraival is elvarázsol – nem véletlen, hogy ez a harmadik legolcsóbb úti cél a sorban!

Székelyföldön hagyományos lakodalmat kínál nekünk az utazási iroda. Rejtélyes, hogyan oldják meg, hogy minden turnushoz legyen egy házasulandó gerlepárjuk is, de nekünk ez tulajdonképp mindegy. A lagzi az lagzi, és aki még nem látott ilyet, annak ott a helye. Igaz, hogy busszal kell megközelíteni a helyszínt, de legalább láthatunk valamit a Kárpátokból, ha már annyit emlegetjük őket innen a medencéből.

2. Róma – 47 000 forint

Láttátok a Római vakáció című filmet? Ha nem, az se baj, most ti magatok átélhetitek, ráadásul olcsóbban, mint az erdélyi, párizsi és tiroli vakációkat. Döbbenet!

Manapság már nem minden út vezet Rómába, de ez nem baj, mert lehet repülővel menni. Ha Olaszországba vágyunk, ne dőljünk be a sok kókler utazási irodának, akik busszal akarnak elcipelni minket Velencébe: Róma érdekesebb, olaszabb, melegebb, és az émelyítő velencei csatornaszag sincs.

 Az Árbarátok közösségi vásárlási oldalt érdemes kipróbálni, ha spórolni akarsz, ugyanis ott a barátaid, ismerőseid ajánlásaival tényleg a legolcsóbb dolgok közül válogathatsz!

Ezt a prágai utat is innen csemegéztük, de van még nyelvtanfolyamtól a mobiltelkón át szépségápolásig egy sor mindenféle!

Tegyél egy próbát, megéri!

1. Prága – 36 000 forint

És igen, pénztárcánk legeslegnagyobb barátja nem más, mint a knédli és sör birodalmának patinás fővárosa!

Prága az egyik legkedveltebb úti cél Magyarországról, és ez nem véletlen: közel van (600 km) és nem hasonlít Budapestre. Rend van, tisztaság, a villamosok pirosak, a házak pedig a legfrissebb divatszínekben pompáznak, és minden sarkon lehet találni olyan kocsmát, ahol nyugodtan odaképzelhetjük a szomszéd asztalhoz Svejket. Az Árbarátok nevű, új közösségi shoppingoldal most akciósan, féláron kínálja a prágai hosszú hétvégét, így, aki még nem volt ott, most különösebb anyagi kockázatok nélkül megismerheti a várost egy hosszú hétvége alatt úgy, hogy közben az Árbarátok ajándékba újabb kupont és egy klassz útikönyvet is ad.

http://www.arbaratok.hu/ajanlatok/aktualis#7-tolts-el-4-feledhetetlen-napot-pragaban-utazassal-es-szallassal-egyutt-50-os-kedvezmennyel

Top 5 hosszú hétvége 60 ezer forint alatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top