Szabadidő

Menő strandok menőzéshez

Még a legóvatosabb számítás szerint is legalább kétszáz strand közül választhatunk Magyarországon, ha nyári fürdőhelyet keresünk. Az NLC most felkutatta a legmenőbbeket, utánajárt az áraknak, és lecsekkolta, mennyibe is kerül egy sajtos-tejfölös lángos.
 
Másnaposan Bangkokban

A legsportosabb
Büki Gyógyfürdő
A sportembereket változatos sportpályák (strandröplabda, strandkézilabda, lábtenisz, tollaslabda, füves labdarúgópálya, strandfocipálya, streetballpálya), asztalitenisz, valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják. A környéken érdemes kipróbálni a relaxálósabb elfoglaltságok közül a golfozást és a horgászatot, emellett a bátrabbak lóhátra is ülhetnek, sőt egy biciklitúra ötlete is könnyedén kivitelezhető kerékpárkölcsönzéssel.

Menő strandok menőzéshezBónusz: A strand vendégei ingyenes vízi gimnasztikákon vehetnek részt, ilyen például a táncos aqua dance, az aqua ball vagy a hydrobik.

Belépő 4 fős családnak: 6200 Ft

Mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos?

370 Ft


A legcsaládbarátabb
Aquaworld Budapest

Menő strandok menőzéshezA 72 méter magasságú kupolával rendelkező, különleges épületben és a nyári szezonban működő strandparkban különböző vízmélységű gyerekmedencék találhatók élményelemekkel tarkítva. Ezenfelül csúszdákkal felszerelt medencék, játszóház és gyerekpelenkázó segítik a kisgyerekes családok gondtalanságát, de azért annak is örültünk volna, ha a családbarát hozzáállás a belépők árában is megmutatkozik. Egy engedményt azért tettek: 3 éves kor alatt ingyenes a bababelépő.

Bónusz:
A legtöbb fürdővel ellentétben lehetőség van bankett-terem bérlésére is, ami tökéletes helyszín gyerekzsúrok és születésnapi bulik megtartására.

Belépőár 4 fős családnak:
13 600 Ft

Mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos?

Nem árulnak.
 


A legbulisabb
Coke Club Siófok

Menő strandok menőzéshezJúliustól Siófokon ismét kezdetét veszi az „ereszd el a hajam”-szezon a Coke Clubban! A strandon felállított nagyszínpad adja a legtöbb okot a kilátogatásra. Koncertek és riszálás a tóparti homokban olyan ismert arcokkal, mint az idén Siófokon lemezeket pakolgató Paul Van Dyk, vagy az új zenekarával, a Gringo Sztárral bemutatkozó Geszti Péter. Lesz itt „művészet” is a Drum & Piano képében, ahol egy rockdobos és egy zongoravirtuóz parasztvakít duettben. Az esti programok többnyire nyitottak, de az idei évtől egy-egy ismertebb külföldi vagy magyar előadó bulijáért már kérhetnek belépőt. Trance, drum & bass, minimal, techno, house, R’&’B és hiphop, amihez kísérőnek egy jó koktélt ajánlunk.
Bónusz: Mediterrán tengerparti hangulat fehér homokkal, kitelepített pálmafákkal, kényelmes napozóágyakkal és még kertmozi is lesz!!!
Belépőár 4 fős családnak: előszezonban: 2100 Ft, főszezonban: 3000 Ft
Mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos?
490 Ft

A legínyencebb
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Menő strandok menőzéshezHarkány igazi nemzetiségi kapcsolódási pont, ahol keverednek a horvát (csevapcsicsa, sarma), magyar és német (frankfurti leves, káposztás ételek, saláták) ételspecialitások. Mediterrán fekvése miatt a német és horvát turisták száma legalább annyi, mint Tescóban a kisnyugdíjas, emiatt a büfé- és étterem-tulajdonosok igyekeznek kedvezni a különböző származású vendégeknek. A strandon az olcsóbb büféktől kezdve a drágább éttermekig gazdag a választék. A mi tippünk a Lepke Bisztró.

Bónusz:
Ha már erre járunk, a villányi és tájjellegű borokat se hagyjuk ott megromlani.

Belépő 4 fős családnak:
3500 Ft

Mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos?

420 Ft


A legnyugisabb
Csillaghegyi fürdő – Budapest

Menő strandok menőzéshezCsillaghegy országos viszonylatban is családias hangulatúnak számít, nemhogy Budapesten. Egy óriási parkosított domboldalban fekszik, így mindig találhatunk magunknak elhagyatottabb árnyékos területeket, sőt még akár túrázhatunk is. Lépcsőzetes kialakítása nagyon jól elválasztja a különböző medencéket egymástól. Az első szinten épült az úszó- és strandmedence, feljebb pedig a gyerekpancsoló és a napozóterület. Többszörös kilátogatás után is azt tapasztaltuk, hogy itt még a legnagyobb forróságban sincsenek túl sokan.

Bónusz: A strand nemcsak a legnyugisabb, hanem a legolcsóbb helyek egyike is a fővárosban. Az egész família megússza a költségeket egy komolyabb csúszdapark egyetlen jegyének árából.
Belépő 4 fős családnak: 6100 Ft
Mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos?

410 Ft


Magamutogatáshoz
Naturista szabadstrand – Gárdony

Menő strandok menőzéshezA gárdonyi félsziget eldugott sarkában terül el a nudisták egyik paradicsoma, ami annyira nincs szem előtt, hogy sokan nem is tudnak róla. A parton semmiféle szolgáltatás nem vehető igénybe, büfék, sportpályák nincsenek, de épp ez adja a hely varázsát. A tópart hamar mélyül, akár 2 méter is lehet a vízmélység, ezért ajánlott óvatosan csobbanni.

Bónusz: Belépőjegyet, parkolójegyet nem szednek, mivel a lényeg itt a feltűnésmentes nudizás szép környezetben, ráadásul tök ingyen!

Belépő:
nincs

Mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos?

Nincs, de virsliből sok fajta akad.



Menőzéshez
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Menő strandok menőzéshezA tavasztól őszig működő strandrészen óriáscsúszdák, élmény- és hullámmedencék működnek, valamint a gyerekek kalandmedencékben pancsolhatnak vízi várral és hajóval. Idősebbeknek a pezsgőmedencéket és a 36 fokos gyógyvizet javasoljuk, míg a wellnessrészlegen a szaunavilágot, a keleti masszázsokat és a pakolásokat ajánljuk. A fürdőzésen kívül nyáron számos program, sportverseny és koncert fokozza az élményt.

Bónusz:
A fürdést megunt apukáknak az alagsori bowlingtermet ajánljuk, ahol sörözni tudnak, míg a család többi tagja épp pancsol valahol.

Belépő 4 fős családnak:
7300 Ft

Mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos?

420 Ft


Pasizáshoz
Aquaréna – Mogyoród

Igazi csúszda- és medenceparadicsom, ahol egy extrém medencerafting után pihenésképpen menőség benevezni az ismerkedéshez ideális animációs programokra. Vicces szituációk, érdekes játékok közben figyelhetünk fel az ellenkező nem vonzóbb képviselőire, és persze ők is ránk. Ilyen lehet a  táncverseny, ahol akár szó szerint közelebb kerülhetünk a kiszemelthez. Az ügyességi és fejlesztő játékok közül a vízi kvíz, a gólyalábfutam, a kincskeresés és a pókerarcbajnokság lehet a befutó. A sportpályák közelében pedig garantáltan találhatunk egy-két focizó vagy strandröplabdázó fiúcsapatot!

Bónusz: Ha ennél is több adrenalinra vágyna valaki, az aquaréna „panoráma” szintjén lehet tobzódni a quadozás, az íjászkodás és az airsoft lövészet között.

Belépő 4 fős családnak:
10 000 Ft
Mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos?
500 Ft


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top