Szabadidő

Budapesten koncertezik Britney Spears

A kétgyermekes énekesnő tinisztárként indult, majd átesett több magánéleti válságon, az elmúlt időszakban azonban összekapta magát, és eddigi talán legjobb formáját hozza el Magyarországra.

Budapesten is fellép Britney SpearsBritney Spears új turnéja június 16-án indul az Egyesült Államokban a sacramentói Power Balance arénában. Hetedik albuma, amelyet három év kihagyás után adott ki, a márciusban megjelent Femme Fatale, amelyen a Hold It Against Me, valamint a Till The World Ends slágerek is megtalálhatóak.
Az új lemez egyben a hatodik listavezető korongja Amerikában, amelyből eddig mintegy 100 millió darabot adott el.

A Femme Fatale-turné európai része a tervek szerint szeptember 22-én indul Szentpétervárott, Budapestre, immáron második alkalommal, szeptember 30-án, Moszkva és Kijev érintésével érkezik az énekes. Októberben svájci, franciaországi, dániai, svédországi, németországi, írországi, nagy-britanniai állomások következnek, novemberben pedig Portugáliában is fellép. A szervezők ugyan minden a koncerttel kapcsolatos információt titokban tartanak, de annyi biztos, hogy Britney egy nem mindennapi show-t ígér új turnéján.

Az idén harmincadik évét betöltő Britney Spears szakmai szempontból már szinte mindent elért: 2005-ben Grammy-díjat kapott, csillaga van a Hírességek sétányán. Karrierjét csak magánéleti problémák törték meg időnként; a sajtó sokat foglalkozott a táncosától, Kevin Federline-tól való válásának részleteivel, a gyermekelhelyezési perekkel, Spears drog- és alkoholproblémáival. A Femme Fatale előtt 2008-ban jelent meg utoljára albuma Circus címmel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top